Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Opel Astra Electric - ANWB Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Opel Astra Electric rijden voor een vast bedrag per maand

Na de Kadett was de Astra jarenlang de verkooptopper van Opel. Deze geheel nieuwe Opel Astra, de zesde generatie alweer, is er nu ook met een elektrische aandrijflijn. Dat elektrisch platform kennen we van meerdere Stellantis-modellen, zoals o.a. de Peugeot e308.

Opel Astra Electric EV 54 kWh (156 pk)

De Opel Astra Electric heeft een rijke standaarduitrusting met o.a. diverse veiligheidssystemen, een multimediasysteem met  10" kleuren touchscreen incl. USB-aansluiting, Bluetooth, digitale radio en Apple CarPlay/Android Auto ondersteuning en LED-koplampen. De GS-uitvoering krijgt nog een extra sportief sausje met onder meer een zwart dak. Elke Astra Electric beschikt standaard over 18 inch lichtmetalen velgen, 11 kW boordlader (3 fase), een warmtepomp om de auto voor te verwarmen of te koelen op afstand en speciale Electric bumpers. 
Wie meer ruimte nodig heeft kan terecht bij de Opel Astra Sports Tourer Electric. Is elektrisch rijden toch nog een stap te ver? Kijk dan eens bij de benzine Astra of de plug-in hybride, de Opel Astra PHEV.

Private lease nu de elektrische Opel Astra Electric. Kies je uitvoering, kleur, opties en accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw Opel Astra Electric per maand gaat kosten.

Aanschafsubsidie van € 2.950,-

Deze auto komt in aanmerking voor de aanschafsubsidie voor elektrische auto's. Deze subsidie geldt ook voor private leasecontracten. Het subsidiebedrag in 2024 voor een nieuwe elektrische auto is net als vorig jaar vastgesteld op €2.950,-. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal €45.000,-. Het subsidiebedrag wordt verdeeld over de eerste 48 maanden van het leasecontract. Je krijgt dan € 2.950,- / 48 maanden is € 61,45 per maand.

Let op: De subsidie wordt niet automatisch verrekend met het leasetarief, maar zul je zelf bij de RVO moeten aanvragen.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Opel Astra Electric

 • Uitvoering: 
 • Carrosserie: Hatchback (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk):  EV 115 kW (156 pk)
 • Batterijcapaciteit: 54 kWh
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Praktijkverbruik: 19,2 kWh/100 km
 • Actieradius WLTP: 418 kilometer (praktijkbereik 320 km)
 • Trekgewicht: 0 kg
 • Kogeldruk: 0 kg

ANWB Test & specificaties Opel Astra Electric

De Opel Astra Electric is binnen het Stellantis concern de prijspakker in het C-segment. Hij biedt dezelfde reikwijdte en prestaties als de Peugeot e-308, maar dan duizenden euro’s voordeliger.
Meer over de Opel Astra Electric

Geteste auto kan afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De voordelen van ANWB Private Lease

 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag
 • Behoud en opbouw van schadevrije jaren tijdens de leaseperiode
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud en reparaties

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van nieuwe auto’s zijn bij bijna alle merken weer de "normale" 12 tot 16 weken. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 á 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease.