Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Mini Cooper E - ANWB Private Lease

Mini heeft natuurlijk al een hoog ‘fun’-gehalte, maar de elektrische Mini Cooper E doet daar vanwege zijn rijeigenschappen nog een extra duit in het zakje. De geheel vernieuwde elektrische Mini is er als Cooper E en als Cooper SE en natuurlijk in diverse uitvoeringen.

Mini Cooper E Essential 40,7 kWh EV (184 pk)

De elektrische Mini Cooper E begint als basisuitvoering Essential, maar is tegen meerprijs ook beschikbaar in uitgebreidere uitvoeringen als de Classic, Favouverd en John Cooper Works. Met de accu van 40,7 kWh komt je ruim 300 kilometer ver (WLTP). Opladen gaat met een maximnale snelheid van 75 kW en gaat van 10 - 80% binnen een half uurtje, aan de thuislader met 11kW duurt het 4,5 uur. Een grotere 54,2 kWh accu en meer vermogen (218 pk) krijg je in de Mini Cooper SE. De actieradius volgens WLTP ligt voor die versie net boven de 400 kilometer. Snelladen kan tot 95 kW en neemt een half uur in beslag, thuis van 0 - 100% duurt bijna 5,5 uur.

Aanschafsubsidie van € 2.950,-

Deze auto komt in aanmerking voor de aanschafsubsidie voor elektrische auto's. Deze subsidie geldt ook voor private leasecontracten. Het subsidiebedrag in 2024 voor een nieuwe elektrische auto is net als vorig jaar vastgesteld op €2.950,-. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal €45.000,-. Het subsidiebedrag wordt verdeeld over de eerste 48 maanden van het leasecontract. Je krijgt dan € 2.950,- / 48 maanden is € 61,45 per maand.

Let op: De subsidie wordt niet automatisch verrekend met het leasetarief, maar zul je zelf bij de RVO moeten aanvragen.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Mini Cooper E

 • Uitvoering: Essential
 • Carrosserie: Hatchback (3 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 4
 • Motor (vermogen in pk): EV 135 kW (184pk)
 • Batterijcapaciteit: 40,7 kWh
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Praktijkverbruik: n.b.
 • Actieradius WLTP: 298 kilometer (praktijkbereik n.b.)
 • Trekgewicht: 0 kg
 • Kogeldruk: 0 kg

De voordelen van ANWB Private Lease

 • De schadeverzekering voor inzittenden is altijd inbegrepen in het maandbedrag
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud
 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.