Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

MG 4 Electric EV - ANWB Private Lease

Het Chinese MG was er al vroeg bij met hun elektrische SUV, de ZS EV. Daarna volgde MG als eerste met een betaalbare volledig elektrisch aangedreven stationwagen, de MG 5 Electric. Met de komst van deze MG 4 Electric hebben ze nu ook een betaalbare hatchback in het aanbod.

MG 4 Electric Standard 51 kWh EV (170 pk)

De nieuwe MG4 Electric start in de uitvoering Standard. Zoals bij elke MG mankeert er niet veel aan de standaarduitrusting. Upgraden kan naar de uitvoeringen Comfort en Luxury. De MG 4 Comfort beschikt bijvoorbeld over 17 inch linchtmetalen velgen en kan tot 140 kW DC snelladen. De rijk uitgeruste Luxury voegt daar nog eens een warmtepomp, verwarmde stoel en stuurwiel, 360 graden-camera en  Die hebben naast een uitgebreide uitrusting ook een grotere batterij van 64 kWH. Met de Standard-uitvoering kom je ca. 350 kilometer ver. Bij de uitvoeringen met grotere 64 kWh-batterij is dat 450 kilomter. Bij de juiste snellader duurt laden van 10 tot 80% 40 minuten bij de Standard en 35 minuten bij de Comfort en Luxury.

Aanschafsubsidie van € 2.950,-

Deze auto komt in aanmerking voor de aanschafsubsidie voor elektrische auto's. Deze subsidie geldt ook voor private leasecontracten. Het subsidiebedrag in 2024 voor een nieuwe elektrische auto is net als vorig jaar vastgesteld op €2.950,-. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal €45.000,-. Het subsidiebedrag wordt verdeeld over de eerste 48 maanden van het leasecontract. Je krijgt dan € 2.950,- / 48 maanden is € 61,45 per maand.

Let op: De subsidie wordt niet automatisch verrekend met het leasetarief, maar zul je zelf bij de RVO moeten aanvragen.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties MG 4 Electric

 • Uitvoering: Standard
 • Carrosserie: Hatchback (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk):  EV 125 kW  (170 pk)
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Batterijcapaciteit: 50,3 kWh
 • Praktijkverbruik: 20,0 kWh/100 km
 • Actieradius WLTP: 350 km (praktijkbereik 290 km)
 • Trekgewicht geremd: 500 kg
 • Kogeldruk: 50 kg

De voordelen van ANWB Private Lease

 • De schadeverzekering voor inzittenden is altijd inbegrepen in het maandbedrag
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud
 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.