Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Lexus RZ 450e - ANWB Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Lexus RZ 450e rijden voor een vast bedrag per maand

De Lexus RZ450e is de eerste EV van het het Japanse merk die vanaf de eerste pennenstreek als elektrische auto is ontwikkeld. Het is ‘t zustermodel van de Toyota bZ4X, al is de RZ 11 centimeter langer, levert hij meer vermogen en hangt er ook een steviger prijskaartje aan.

Lexus RZ 450e Comfort Line 71,4 kWh EV (204 pk)

De Lexus RZ 450e is een hoogwaardig afgewerkte, ruime EV met een uitgebreide veiligheidsuitrusting. Als Comfort Line beschik je al over fijne opties als keyless entry, stoelverwarmiing voor, een uitgebreid multimediasysteem en 18 inch lichtmetalen velgen. Maar Lexus biedt nog uitgebreidere uitvoeringen aan, waarbij de uitrusting steeds uitgebreider wordt: Executive LineBusiness Line en Luxury Line.
Lexus geeft een actieradius op van 440 kilometer (WLTP), volgens onze ANWB experts moet je in de praktijk echter op zo'n 320 kilometer rekenen. De RZ kan met maximaal 150 kW snelladen en het duurt dan ook maar 23 minuten om de batterij weer van 10 naar 80% op te laden. Aan een publieke laadpaal met 11 kW duurt het vanzelfsprekend langer: 6,5 uur.

Private lease nu een Lexus RZ 450. Kies je uitvoering, kleur, accessoires, looptijd en kilometrage en kijk hoeveel jouw hybride Lexus RZ  per maand gaat kosten.

Aanschafsubsidie

Voor elektrische auto's is een aanschafsubsidie beschikbaar, ook voor private leasecontracten. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal € 45.000. Deze auto komt daardoor niet in aanmerking voor subsidie.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Lexus RZ 450e

 • Uitvoering: Comfort Line
 • Carrosserie: SUV (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk): EV 230 kW (313 pk)
 • Batterij: 71,4 kWh
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Praktijkverbruik: 25,3 kWh/100 km
 • Actieradius WLTP: 440 kilometer (praktijkbereik 320 km)
 • Trekgewicht: 750 kg
 • Kogeldruk: 75 kg

De voordelen van ANWB Private Lease

 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag
 • Behoud en opbouw van schadevrije jaren tijdens de leaseperiode
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud en reparaties

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 á 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease.