Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Hyundai KONA Electric - ANWB Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Hyundai KONA Electric rijden voor een vast bedrag per maand

De Hyundai KONA Electric was de eerste en is nog altijd een populaire SUV die zich elektrisch voortbeweegt. Na een zegetocht van zes jaar is het tijd voor een opvolger. De nieuwe KONA heeft een futuristisch uiterlijk gekregen en is ook flink gegroeid. Met het 64 kWH-accupakket heb je een bereik tot wel 514 kilometer (WLTP).

Hyundai KONA Electric Comfort 48 kWh EV (157 pk)

De nieuwe Hyundai KONA Electric is leverbaar met twee verschillende batterijpakketten: 48,4 of 65,4 kWh. Die eerste komt in de praktijk zo’n 280 kilometer op één volle accu. Opladen van 0% naar 100% duurt aan een normale laadpaal met 3-fase 11 kW of 22 kW net geen 4,5 uur. Snelladen tot 80% kost je 23 minuten. Met de 65,4 kWh komt de KONA weliswaar met 365 kilometer een stuk verder (WLTP 514 km), maar kost het opladen iets meer tijd. De Kona Comfort is standaard  voorzien van de 48 kWh batterij, maar tegen meerprijs is voor die uitvoering ook de 65,4 kWh batteriij leverbaar. De overige uitvoeringen hebben standaard die grotere batterij.

De Kona Comfort is als basisuitvoering met 17 inch lichtmetalen velgen, parkeersensoren voor en achter en een achteruitrijcamera al heel behoorlijk is uitgerust. Met de Comfort Smart komen daar nog LED-verlichting, verwarmde voorstoelen en stuur en een automatische achterklep bij. Kies je voor de Premium dan staat je KONA Electric op 19 inch velgen en is uitgerust met lederen bekleding, Bose audiosysteem en een warmtepomp, batterij verwarming en pre-conditioning. Tot slot is er de sportiever uitgedoste N-Line, die te herkennen is aan speciale wielen en een speciaal N-Line exterieur (andere wielen en bumpers). Er is ook een hybride Hyundai KONA.

Private lease nu een Hyundai Kona Electric. Kies kleur, uitvoering, accessoires, looptijd en kilometrage en kijk hoeveel jouw elektrische Kona per maand gaat kosten:

Aanschafsubsidie van € 2.950,-

Deze auto komt in aanmerking voor de aanschafsubsidie voor elektrische auto's. Deze subsidie geldt ook voor private leasecontracten. Het subsidiebedrag in 2024 voor een nieuwe elektrische auto is net als vorig jaar vastgesteld op €2.950,-. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal €45.000,-. Het subsidiebedrag wordt verdeeld over de eerste 48 maanden van het leasecontract. Je krijgt dan € 2.950,- / 48 maanden is € 61,45 per maand.

Let op: De subsidie wordt niet automatisch verrekend met het leasetarief, maar zul je zelf bij de RVO moeten aanvragen.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Hyundai KONA Electric

 • Uitvoering: Comfort
 • Carrosserie: SUV (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk): EV 115 kW (157 pk) 
 • Batterijcapaciteit: 48,4 kWh
 • Transmissie: Automaat 
 • Brandstof: Elektriciteit              
 • Praktijkverbruik: 19,7 kWh per 100 km
 • Actieradius WLTP: 377 km (praktijkbereik circa 280 km)              
 • Trekgewicht (geremd): 300 kg
 • Kogeldruk: 100 kg

De voordelen van ANWB Private Lease

 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag
 • Behoud en opbouw van schadevrije jaren tijdens de leaseperiode
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud en reparaties

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.