Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Hyundai IONIQ 5 - ANWB Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Hyundai IONIQ 5 rijden voor een vast bedrag per maand

De Hyundai IONIQ 5 is een grensverleggende EV. Daarbij doelen we niet alleen op zijn unieke uiterlijk, maar vooral op de immense binnenruimte en hoge laadsnelheid. Het praktijkbereik van ca. 310 kilometer (WLTP: 384 km) van het 58 kWh batterijpakket laad je met deze Hyundai IONIQ 5 sneller op dan met andere elektrische auto’s, tot wel 350 kW DC.

Hyundai IONIQ 5 Style EV (170 pk)

De Hyundai IONIQ 5 Style is voorzien van 19 inch lichtmetalen velgen, een groot 12,3 inch multimediaserm met navigatie, volautomatische airconditioning, parkeersensoren achter en een achteruitrijcamera. Verder zijn natuurlijk de nodige veiligheidssystemen aanwezig, zoals een noodremassistent, autonome rijbaanassistentie en Highway Driving Assist. Het batterijpakket van 58 kWh laad je aan een normale laadpaal (met 11 kW) van 0-100% op in 6 uur. Bij de meeste snelladers is de IONIQ 5 in minder dan een half uurtje weer op 80% van zijn kunnen. 
Als upgrade kun je ook kiezen voor een groter batterijpaket van 77,4 kWh. Je krijgt dan tevens extra vermogen uit de elektromotor,: 286 pk. Het rijbereik neemt in de praktijk tot tot bijna 400 kilometer (WLTP: 507 km). De IONIQ 5 met dit batterijpakket is te leasen in de steeds luxer wordende uitvoeringen Style, Connect, Connect+ en Lounge.

Aanschafsubsidie

Voor elektrische auto's is een aanschafsubsidie beschikbaar, ook voor private leasecontracten. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal € 45.000. Deze auto komt daardoor niet in aanmerking voor subsidie.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Hyundia IONIQ 5

 • Uitvoering: Style 
 • Carrosserie: Hatchback (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk): EV 125 kW (170 pk)
 • Batterijcapaciteit: 58 kWh
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Praktijkverbruik: 21.5 kWh per 100 km
 • Actieradius WLTP: 384 kilometer (praktijkbereik circa 310 km)
 • Trekgewicht geremd: 58 kWh: 750 kg
 • Kogeldruk: 100 kg

Meer over de Hyundai IONIQ 5

De voordelen van ANWB Private Lease

 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag
 • Behoud en opbouw van schadevrije jaren tijdens de leaseperiode
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud en reparaties

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 á 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease.