Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Ford Mustang Mach-E - ANWB Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Ford Mustang Mach-E rijden voor een vast bedrag per maand

Het was een gedurfde zet van Ford om hun eerste, op zichzelf staande elektrische auto ‘Mustang’ te dopen. Een sportauto is het echter niet, eerder een sportief gelijnde gezins-EV met een fiks sprintvermogen. Goed voor een actieradius van 365 kilometer in de praktijk. Ook leverbaar met 98 kWh grote accu leverbaar voor een grotere actieradius.

Ford Mustang Mach-E Standard Range RWD 75 kWh EV (270 pk)

De elektrische Ford Mustang Mach-E heeft een praktijkbereik van 365 kilometer op één batterijlading (75 kWh). Om deze weer op te laden is de Mustang aan een normale laadpaal (11 kW 3-fase 16A) een kleine 7 uur bezig. Kies je voor een snellader blijven daar zo'n 30 minuten van over. Volgens Ford laadt je in 10 minuten er weer 123 kilometer bereik bij. De Mustang met 75 kWh accu heeft standaard achterwielaandrijving.
Een groter rijbereik (WLTP 600 kilometer en ca. 465 in de praktijk) heb je met de upgrade naar de Extended Range met 98 kWh batterij. Houd er dan wel rekening mee dat het opladen iets langer zal duren. De Mustang Mache-E met die grotere accu is verkrijgbaar in de rijk uitgeruste uitvoering Premium en je hebt dan keus tussen RWD (achterwielaandrijving) en AWD (vierwielaandrijving).

Private lease nu een Ford Mustang Mach-E. Kies uitvoering, kleur, opties en accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw elektrische Ford Mustang Mach-E per maand gaat kosten:

Aanschafsubsidie

Voor elektrische auto's is een aanschafsubsidie beschikbaar, ook voor private leasecontracten. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal € 45.000. Deze auto komt daardoor niet in aanmerking voor subsidie.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Ford Mustang Mach-E

 • Uitvoering: RWD 75 kWh
 • Carrosserie: SUV (5-deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk): EV 198 kW (270 pk)
 • Batterijcapaciteit: 75 kWh
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Praktijkverbruik: 23,5 kWh/100km
 • Actieradius WLTP: 470 kilometer (praktijkbereik circa 365 km)
 • Trekgewicht (ongeremd): 750 kg
 • Kogeldruk: 30 kg

De voordelen van ANWB Private Lease

 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag
 • Behoud en opbouw van schadevrije jaren tijdens de leaseperiode
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud en reparaties

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.