Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Cupra Born - ANWB Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Cupra Born rijden voor een vast bedrag per maand

Cupra was altijd de aanduiding van sportieve modellen van Seat. Sinds 2018 is het een apart merk. Met de Cupra Born hebben de Spanjaarden nu ook een 100% elektrisch aangedreven model. De Born is technisch gebaseerd op de Volkswagen ID.3, maar dan een stuk sportiever.

Cupra Born Impulse EV 58 kWh (204 pk)

De actieradius van 335 km (praktijkbereik) haalt de Cupra Born uit een batterijpakket van 58 kWh. Dat pakket laad je in iets meer dan 6 uur weer van leeg naar vol aan een publieke laadpaal met 3-fase 11 of 22 kW. Bij een snellader kun je in 30 minuten al voor 80% weer zijn opgeladen, dat hangt echter wel af van de capaciteit die de ‘snellaadpaal’ beschikbaar heeft. Een luxere Cupra Born kun je leasen door te upgraden naar de uitvoering Essential, Business of Performance. Die beschikken alle drie over een sterkere 170 kW (232 pk) elektromotor. Tot slot is er ook nog een Born Business met een grotere 77 kWH-batterij, goed voor een praktijkbereik van 460 kilometer (550 km WLTP).

Private lease nu de Cupra Born. Kies je uitvoering, kleur, opties en accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw Cupra Born per maand gaat kosten. 

Aanschafsubsidie van € 2.950,-

Deze auto komt in aanmerking voor de aanschafsubsidie voor elektrische auto's. Deze subsidie geldt ook voor private leasecontracten. Het subsidiebedrag in 2024 voor een nieuwe elektrische auto is net als vorig jaar vastgesteld op €2.950,-. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal €45.000,-. Het subsidiebedrag wordt verdeeld over de eerste 48 maanden van het leasecontract. Je krijgt dan € 2.950,- / 48 maanden is € 61,45 per maand.

Let op: De subsidie wordt niet automatisch verrekend met het leasetarief, maar zul je zelf bij de RVO moeten aanvragen.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Cupra Born

 • Uitvoering: Impulse
 • Carrosserie: Hatchback (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk): EV 150 kW (204 pk)
 • Batterijcapaciteit: 58 kWh
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Praktijkverbruik: 19,9 kWh/100km
 • Actieradius WLTP: 425 kilometer (praktijkbereik circa 335 km)
 • Trekgewicht: 0 kg
 • Kogeldruk: 0 kg

De voordelen van ANWB Private Lease

 • De schadeverzekering voor inzittenden is altijd inbegrepen in het maandbedrag
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud
 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.