Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Citroën ë-C4 - ANWB Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Citroën ë-C4 rijden voor een vast bedrag per maand

De nieuwe Citroen C4 kent, zoals steeds meer modellen, ook een elektrisch aangedreven variant: De Citroen ë-C4. Deze is nu, net als veel andere elektrische auto's van Stellantis, voorzien van nieuwe grotere accu met een sterkere én efficiëntere elektromotor. De elektrische C4 is een praktische auto met nog altijd een eigen gezicht en een actieradius in de praktijk van ruim 300 kilometer waar je in Nederland prima mee uit de voeten kunt.

Citroën ë-C4 Plus 54 kWh EV (156 pk)

De volledig elektrische Citroën ë-C4 begint bij de al prima voorziene Plus-uitvoering, als aanvulling daarop kun je kiezen voor de Max of nog luxere e-Series. Voor alle versies van deze elektrieke Citroën ë-C4 geldt dat die is voorzien van de nieuwe 54 kWh-batterij en daarmee een opgegeven actieradius heeft van 418 kilometer. Hoelang het opladen duurt, hangt dan weer af van het type laadpunt dat je treft. Een reguliere laadpaal (11 kW, 3 fase) doet er zo'n 5,5 uur over om van helemaal leeg naar volledig opgeladen te komen. Aan een zogenaamde 'snellader' kun je in 30 minuten weer voor 80% zijn opgeladen. 

Private lease nu een elektrische Citroën ë-C4. Kies je uitvoering, kleur, opties en accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw Citroën ë-C4 dan per maand gaat kosten.

Aanschafsubsidie van € 2.950,-

Deze auto komt in aanmerking voor de aanschafsubsidie voor elektrische auto's. Deze subsidie geldt ook voor private leasecontracten. Het subsidiebedrag in 2024 voor een nieuwe elektrische auto is net als vorig jaar vastgesteld op €2.950,-. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal €45.000,-. Het subsidiebedrag wordt verdeeld over de eerste 48 maanden van het leasecontract. Je krijgt dan € 2.950,- / 48 maanden is € 61,45 per maand.

Let op: De subsidie wordt niet automatisch verrekend met het leasetarief, maar zul je zelf bij de RVO moeten aanvragen.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Citroën ë-C4

 • Uitvoering: Plus
 • Carrosserie: Hatchback (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor: EV 115 kW (156 pk)
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Batterijcapaciteit: 54 kWh
 • Praktijkverbruik: 19,5 kWh per 100km
 • Actieradius WLTP: 418 km (praktijkbereik 320 km)
 • Trekgewicht geremd: 0 kg
 • Kogeldruk: 0 kg

De voordelen van ANWB Private Lease

 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag
 • Behoud en opbouw van schadevrije jaren tijdens de leaseperiode
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud en reparaties

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.