Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Alfa Romeo Junior - ANWB Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Alfa Romeo Junior Elettrica rijden voor een vast bedrag per maand

Alfa Romeo breidt zijn programma uit met een compacte crossover die gepresenteerd werd als Milano, maar al snel een nieuwe naam kreeg: Junior. Deze elektrische versie is de Junior Elettrica en de techniek kennen we van andere Stellantis-modellen als de Fiat 600e en Jeep Avenger.

Alfa Romeo Junior Elettrica EV 54 kWh (156 pk)

Het werd dus geen Milano, maar Alfa Romeo Junior. De Elettrica heeft een elektromotor met 156 pk en een accu van 54 kWh, waarmee het volgens WLTP-opgave tot 410 kilometer ver komt. Thuis opladen van 0 naar 100% duurt 5 uur en 45 minuten, met een 100 kW DC-snellader wordt het batterijpakket van 20 naar 80% opgeladen in 27 minuten.
De Ellttrica is de instapversie en is al behoorlijk netjes uitgerust met LED-verlichting, 18 inch lichtmetalen velgen, 10 inch infotainmentsysteem en 10 inch digitaal instrumentarium, automatische airco en adaptive cruise control. De Elettrica Speciale is de speciale introductieuitvoering en is ten opzichte van de basisuitvoering ook voorzien van o.a. navigatie, een elektrische achterklep, speciale bekleding en de nodige rijhulpsystemen (Level 2 (gedeeltelijk) autonoom rijden). Ook zijn er diverse losse pakketten aan te vinken om je Junior te personaliseren.

Private lease nu een Alfa Romeo Junior Elettrica. Kies je uitvoering, kleur, opties, accessoires, looptijd en kilometrage en kijk hoeveel jouw elektrische Alfa Romeo Junior per maand gaat kosten.

Aanschafsubsidie van € 2.950,-

Deze auto komt in aanmerking voor de aanschafsubsidie voor elektrische auto's. Deze subsidie geldt ook voor private leasecontracten. Het subsidiebedrag in 2024 voor een nieuwe elektrische auto is net als vorig jaar vastgesteld op €2.950,-. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal €45.000,-. Het subsidiebedrag wordt verdeeld over de eerste 48 maanden van het leasecontract. Je krijgt dan € 2.950,- / 48 maanden is € 61,45 per maand.

Let op: De subsidie wordt niet automatisch verrekend met het leasetarief, maar zul je zelf bij de RVO moeten aanvragen.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Alfa Romeo Junior

 • Uitvoering: Ellettrica
 • Carrosserie: SUV (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk): EV 115 kW (156 pk)
 • Batterijcapaciteit: 54 kWh
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Actieradius WLTP: 398 kilometer (praktijkbereik 315 km)
 • Praktijkverbruik: 19,4 kWh/100 km
 • Trekgewicht: 0 kg
 • Kogeldruk: 0 kg

De voordelen van ANWB Private Lease

 • De schadeverzekering voor inzittenden is altijd inbegrepen in het maandbedrag
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud
 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.