Nieuwsoverzicht

Zoeken

314 nieuwsberichten

 1. ANWB autostoeltjestest: kwaliteit autostoeltjes lijkt beter

  20 oktober 2020

  De kwaliteit van geteste autostoeltjes lijkt beter te worden. Dat blijkt uit onderzoek van ANWB in samenwerking met haar internationale zusterclubs.

 2. Meer Toyota’s bij ANWB Private Lease

  19 oktober 2020

  Recent zijn er een aantal nieuwe Toyota’s en voor het eerst ook een Lexus toegevoegd aan het assortiment van ANWB Private Lease.

 3. Dubbeltest Honda Jazz Crosstar vs. Renault Captur E-Tech Plug-in Hybrid

  16 oktober 2020

  Een plug-in hybride aandrijflijn maakt een auto behalve zuiniger ook zwaarder en duurder. Om te zien wat zo’n stekker werkelijk toevoegt, vergelijken we de Renault Captur E-Tech met een conventionele hybride: de Honda Jazz Crosstar.

 4. Dit zijn de 10 zuinigste nieuwe middenklassers

  15 oktober 2020

  Wat is de zuinigste nieuwe middenklasser die je nieuw kunt kopen. De ANWB zoekt het uit.

 5. Dit zijn de 7 minst populaire occasions

  12 oktober 2020

  Ze hebben heus allemaal hun kwaliteiten, maar toch wil niemand ze meer hebben. We blazen het stof van de zeven minst populaire occasions en vragen ons af: zijn ze de moeite waard?

 6. Dit zijn de 7 populairste occasions van Nederland

  12 oktober 2020

  Voor sommige auto’s lijkt iedereen wel warm te lopen. Dit zijn zeven van de populairste tweedehands modellen van Nederland. Niet per se in aantallen, maar hoe snel ze weer verkocht worden.

 7. Reactie ANWB op tariefsverhoging CBR

  10 oktober 2020

  Het Centraal Bureau Rijvaardigheid (CBR) gaat de tarieven in 2021 verhogen als gevolg van de coronacrisis. De ANWB is geen voorstander van tariefsverhoging maar stemt onder voorwaarden in.

 8. Occasiontest vakantieauto's

  8 oktober 2020

  In onze videoserie ANWB Flashback blikken we terug op auto’s die we eerder al hebben besproken. In deze tweede aflevering bespreken we 4 personenwagens die ideaal zijn om mee op vakantie te gaan.

 9. Occasiontest beginnersauto's

  8 oktober 2020

  In onze videoserie ANWB Flashback blikken we terug op auto’s die we eerder al hebben besproken. In deze tweede aflevering nemen we vier personenwagens onder de loep die ideaal zijn als eerste auto.

 10. ANWB: kabinet ontmoedigt toekomstige elektrische rijders

  5 oktober 2020

  De ANWB is zeer teleurgesteld over het besluit van de staatssecretaris om de subsidie op de aanschaf van nieuwe elektrische auto’s tot het einde van het jaar stop te zetten.