Nieuwsoverzicht

Zoeken

351 nieuwsberichten

 1. Deze (bijna) nieuwe elektrische auto’s koop je met subsidie

  25 februari 2021

  De subsidieregeling op nieuwe elektrische personenauto’s is zo’n groot succes dat de pot voor dit jaar al leeg is. Toch is het niet onmogelijk om een vrijwel nieuwe elektrische auto te kopen én daar subsidie voor te ontvangen.

 2. Occasiontest caravantrekkers

  24 februari 2021

  In onze videoserie ANWB Flashback blikken we terug op auto’s die we eerder al hebben besproken. In deze aflevering tippen we vier modellen waar je een flinke caravan achter kunt hangen.

 3. Occasiontest cabriolets

  17 februari 2021

  In onze videoserie ANWB Flashback blikken we terug op auto’s die we eerder al hebben besproken. In deze aflevering gaat het dak er af en zetten we 4 cabriolets in het zonnetje!

 4. Aanbiedingen Toyota bij ANWB Private Lease

  16 februari 2021

  Private lease één van de Toyota aanbiedingen bij ANWB Private Lease. Je least nu al een Toyota Aygo vanaf €199,- per maand.

 5. Deze elektrische auto's laden het snelst

  11 februari 2021

  In oktober 2020 vergeleken we 11 elektrische auto’s tot 40 mille. Dit zijn de testkandidaten met de hoogste laadsnelheid.

 6. Waarom zijn kleine auto’s zo duur?

  11 februari 2021

  Kon je een aantal jaar terug nog voor minder dan 10.000 euro een nieuwe auto kopen, nu is dat minstens 12.500 euro en het einde is nog niet in zicht.

 7. Boete voor niet sneeuwvrij maken auto

  7 februari 2021

  De politie waarschuwt dat het flink wat geld kost als je wegrijdt zonder je auto goed sneeuwvrij te hebben gemaakt. 

 8. Rijtest Toyota GR Yaris

  4 februari 2021

  Een kleine gezinswagen omtoveren in een kermisattractie: dat verwacht je niet van Toyota. Toch is dat precies, wat de Japanners met de spectaculaire GR Yaris hebben gedaan.

 9. Occasiontest auto's voor hondenbezitters

  3 februari 2021

  In onze videoserie ANWB Flashback blikken we terug op auto’s die we eerder al hebben besproken. In deze aflevering staan 4 auto's centraal waar je met een gerust hart Bello in kunt meenemen.

 10. ANWB Routeplanner voor elektrische auto’s

  1 februari 2021

  Zorgeloos op weg met een elektrische auto. De ANWB Routeplanner is nu ook te gebruiken om een route te berekenen voor stekkerauto’s. Je krijgt dan een route inclusief laadstops en laadtijd.