Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB helpt je kiezen

Op zoek naar jouw eerste auto! Per auto vind je info zoals tests en maandelijkse kosten.

Occasion overzicht 

Stap 3. Auto’s vergelijken

ANWB helpt jou in je auto-zoektocht

Als je een grote aankoop doet, wil je natuurlijk precíes weten wat je krijgt. Je verdiepen in alle informatie van je nieuwe auto en verschillende opties met elkaar vergelijken. Wij helpen je een handje: door nieuwe en gebruikte auto’s uitgebreid te testen, en onze ervaringen met verschillende merken en modellen met jou te delen. Zo kun je een weloverwogen keuze maken. Je vindt deze info achter de verschillende tabbladen in het occasionportal.

Actueel occasionaanbod

In ons occasionoverzicht hebben we tienduizenden gebruikte auto’s – van benzine, hybride tot elektrisch - verzameld en voorzien van deskundige informatie. Dat maakt het de ideale plek voor je zoektocht. Zoek, filter, vergelijk en vind de beste opties. Ga op zoek naar je volgende auto in ons uitgebreide occasionaanbod.

Actueel leaseaanbod

Liever een auto leasen? Bekijk hier het ruime ANWB aanbod.

Kijk in ons actuele private lease-aanbod. Je vindt er zowel nieuwe als tweedehands auto's in de private lease. Zoek, filter, vergelijk en vind de beste opties.

Vraag het Frank & Gert

Tijdens een autozoektocht kan het je best eens duizelen. Frank en Gert helpen je in korte video’s aan handige, praktische antwoorden.

Welke occasion is de slimste keuze? Bekijk de video:

Een import-auto: is dat wel verstandig?

Hybride of elektrische auto?


Wat koop je voor...?

In de videoserie ´Wat koop je voor…?' behandelen we gebruikte auto’s in de prijsklassen van 2.500, 5.000, 7.500 en 10.000 euro. We kiezen steeds een zeer gangbaar model, een bijzonder model en een elektrisch aangedreven auto.

Wat voor auto koop je voor: 2.500 

Wat voor auto koop je voor: 5.000

Wat voor auto koop je voor: 7.500

Wat voor auto koop je voor: 10.000

ANWB Experts staan voor je klaar

Is nog niet alles duidelijk of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze ANWB Experts kunnen je goed adviseren over jouw autozoektocht. Contact met ANWB Experts.