Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren voor ANWB-leden

Vertrouwd huren, zonder verrassingen

Auto huren in Zwolle

Autoverhuur in Zwolle via ANWB

Woon je in Zwolle of één van de andere Hanzesteden en ben je op zoek naar een huurauto? Bij de ANWB huur je voor een vaste prijs een auto. Geen bijkomende kosten of andere verrassingen achteraf!

In Zwolle fiets je het liefst door de mooie historische binnenstad. Maar als je toe bent aan een andere omgeving die je niet op de fiets kunt bereiken, kun je gebruik maken van een huurauto. Vindt je dochter Ponypark Slagharen een leukere locatie voor haar kinderfeestje dan Museum de Fundatie, dan huur je bij de ANWB gemakkelijk een grote(re) auto of bus.

Ook voor een weekend weg naar een van de andere Hanzesteden of een vakantie huur je voor een scherp tarief een huurauto. En daar zit alles bij in! Geen kosten achteraf. Je rijdt kilometervrij met een huurauto van de ANWB. Dus ook voor een autovakantie naar het buitenland huur je zorgeloos een auto.

Auto huren via de ANWB

Of je nu een dagje eropuit gaat of naar het buitenland wil, met een huurauto van de ANWB reis je vanuit Zwolle zorgeloos naar de plek van bestemming. Bij de ANWB huur je voor een all-in prijs en geniet je van deze voordelen:

  • Kilometervrij, een onbeperkt aantal kilometers rijden
  • Geen eigen risico bij schades en diefstal
  • Altijd incl. een tweede bestuurder
  • En uiteraard met de vertrouwde pechhulp van de Wegenwacht
Nu10%korting
De beste pechhulp, altijd dichtbij 

We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen.

met extravoordeel
ANWB Visa Card 

Nu het eerste jaar 50% korting op de ANWB Visa Gold Card

Telefoonhouders 

Rij altijd veilig en MONO. Shop hier je nieuwe telefoonhouder voor in de auto.

Huur je auto bij de ANWB 

Huur een auto bij de ANWB in binnen- en buitenland. Tegen aantrekkelijke all-in tarieven. Goed verzekerd en zonder eigen risico!