Auto huren voor ANWB-leden

Auto huren voor ANWB-leden

Vertrouwd huren, zonder verrassingen

Auto huren in Zwolle

Autoverhuur in Zwolle via ANWB

Woon je in Zwolle of één van de andere Hanzesteden en ben je op zoek naar een huurauto? Bij de ANWB huur je voor een vaste prijs een auto. Geen bijkomende kosten of andere verrassingen achteraf!

In Zwolle fiets je het liefst door de mooie historische binnenstad. Maar als je toe bent aan een andere omgeving die je niet op de fiets kunt bereiken, kun je gebruik maken van een huurauto. Vindt je dochter Ponypark Slagharen een leukere locatie voor haar kinderfeestje dan Museum de Fundatie, dan huur je bij de ANWB gemakkelijk een grote(re) auto of bus.

Ook voor een weekend weg naar een van de andere Hanzesteden of een vakantie huur je voor een scherp tarief een huurauto. En daar zit alles bij in! Geen kosten achteraf. Je rijdt kilometervrij met een huurauto van de ANWB. Dus ook voor een autovakantie naar het buitenland huur je zorgeloos een auto.

Auto huren via de ANWB

Of je nu een dagje eropuit gaat of naar het buitenland wil, met een huurauto van de ANWB reis je vanuit Zwolle zorgeloos naar de plek van bestemming. Bij de ANWB huur je voor een all-in prijs en geniet je van deze voordelen:

  • Kilometervrij, een onbeperkt aantal kilometers rijden
  • Geen eigen risico bij schades en diefstal
  • Altijd incl. een tweede bestuurder
  • En uiteraard met de vertrouwde pechhulp van de Wegenwacht


Ophaal- en inleverpunten Zwolle en omgeving

In Zwolle of omgeving haal je gemakkelijk de huurauto op, op het tijdstip dat jou uitkomt bij een van de volgende locaties. Lever je de auto liever op een andere locatie in? Dat kan bij alle locaties in Nederland.

Zwolle
Marsweg 29
8013 PD Zwolle

Deventer
Dortmundstraat 6
7418 Deventer

Emmeloord
Marknesserweg 3
8305 AH Emmeloord

Harderwijk
Celsiusstraat 29
3846 BK Harderwijk