Auto huren voor ANWB-leden

Auto huren voor ANWB-leden

Vertrouwd huren, zonder verrassingen

Auto huren in Utrecht

Autoverhuur in Utrecht via ANWB

Een huurauto nodig in Utrecht? Tegen een scherp tarief én met gunstige huurvoorwaarden biedt de ANWB autohuur aan.

Woon, studeer en/of werk je in Utrecht? Dan heb je eigenlijk helemaal geen auto nodig en als je al een auto hebt loont het in de Domstad de moeite om een compact model te nemen. Als je dan slechts incidenteel een (grotere) auto nodig hebt is huren niet alleen een goede optie, maar ook financieel aantrekkelijk. 

Door die grotere auto die je alleen voor de vakantierit van Utrecht naar bijvoorbeeld Zuid Frankrijk écht nodig hebt te huren, ben je mogelijk voordeliger uit wanneer je die koopt en in het centrum voor je deur hebt staan. Parkeren in Utrecht is duur, helemaal aan de grachten.

Bovendien ben met je met een huurauto altijd verzekerd van een goed onderhouden en jonge auto. De kans dat er met die huurauto op weg naar je vakantiebestemming of de reis terug naar Utrecht iets misgaat, is klein.

Auto huren via de ANWB

Met een huurauto via de ANWB reis je vanuit Utrecht snel en comfortabel naar andere plaatsen in het binnen- en buitenland. Zonder onverwachte of bijkomende kosten:

  • Kilometervrij, een onbeperkt aantal kilometers rijden
  • Geen eigen risico bij schades en diefstal
  • Altijd incl. een tweede bestuurder
  • En uiteraard met de vertrouwde pechhulp van de Wegenwacht

Ophaal- en inleverpunten Utrecht en omgeving

Een huurauto in Utrecht en omgeving kun je ophalen in Utrecht zelf, maar ook in bijvoorbeeld Zeist of plaatsen die iets verder liggen als Hilversum en Amersfoort. Inleveren kan vervolgens door heel Nederland.

Utrecht
Martin Ovenweg 16
3555 HZ Utrecht

Zeist
Dijnselburgerlaan 1-6
3705 LP Zeist.