Auto huren voor ANWB-leden

Auto huren voor ANWB-leden

Vertrouwd huren, zonder verrassingen

Auto huren in Tilburg

Autoverhuur in Tilburg via ANWB

Heb je een huurauto nodig in Tilburg? Via de ANWB kun je in Tilburg terecht voor autoverhuur tegen goede huurtarieven en dito voorwaarden.

In een grote stad als Tilburg kun je vaak prima zonder auto. Helemaal als in Tilburg, naast dat het je woonplaats is, ook je werk gevestigd is. Dan kom je in de ‘Kruikestad’ met het OV en een fiets al een heel eind. 

Voor die enkele keren per jaar dat de situatie vraagt om een (grotere) auto is huren een goede optie. Bijvoorbeeld voor een roadtrip met vrienden waarbij Tilburg als begin- en eindpunt geldt. Of wat denk je van het bezoeken van een wedstrijd van het Tilburgse Willem? Kort huren is dan een goede mogelijkheid. 

Voor autovakantie in het buitenland kun je ook een auto huren. Tilburg is wat dat betreft een goede uitvalsbasis om de huurauto naar onze zuider- of oosterburen te vertrekken.

Auto huren via de ANWB

Met een huurauto via de ANWB reis vanuit Tilburg snel en comfortabel naar andere plaatsen in binnen- en het buitenland. Zonder onverwachte of bijkomende kosten:

  • Kilometervrij, een onbeperkt aantal kilometers rijden
  • Geen eigen risico bij schades en diefstal
  • Altijd incl. een tweede bestuurder
  • En uiteraard met de vertrouwde pechhulp van de Wegenwacht

Ophaal- en inleverpunten Tilburg en omgeving

In Tilburg zelf kun je een huurauto ophalen, maar ook in omliggende Brabantse plaatsen is dat mogelijk. Inleveren mag op alle locaties in Nederland.

Tilburg
Ringbaan Noord 183
5046 AA Tilburg

Autohuur in de buurt van Tilburg:

Breda
Terheijdenseweg 115
4825 BJ Breda

Waalwijk
Altenaweg 8-10
5145 PC Waalwijk

Den Bosch
Rietveldenweg 32C
5222 AR 's-Hertogenbosch