Auto huren voor ANWB-leden

Auto huren voor ANWB-leden

Vertrouwd huren, zonder verrassingen

Auto huren in Rotterdam

Autoverhuur in Rotterdam via ANWB

Een auto huren in Rotterdam of een andere plaats in het Rijnmondgebied? Via ANWB kun je in Rotterdam en omgeving goedkoop een auto huren met gunstige huurvoorwaarden. 

Wanneer heb je in Rotterdam en in de rest van het Rijnmondgebied nu een huurauto nodig? Ben je dusdanig losgegaan met shoppen in de Koopgoot en op de Meent? Moet je je uit het buitenland overgekomen familie of vrienden ophalen bij de luchthaven Rotterdam The Hague Airport, voorheen Zestienhoven? Of reis je graag met een paar vrienden Sparta, Excelsior of Feyenoord vanaf de Kuip achterna met verre uitwedstrijden?

Allemaal situaties waarbij het in je eigen auto mogelijk net niet meer past en het huren van een grotere auto, of zelfs een busje, voor een korte periode een goed alternatief zou kunnen zijn.

Vertrek je vanuit Rotterdam met de auto voor een paar weken vakantie naar het buitenland, dan kan een grotere huurauto ook een interessante optie zijn. De kosten voor parkeervergunningen en parkeren zelf (net als de wegenbelasting in heel Zuid-Holland) zijn in 010 hoog. Terwijl de parkeerplekken schaars en klein zijn.

Auto huren via de ANWB

Met een huurauto via de ANWB reis je vanuit Rotterdam snel en comfortabel naar andere plaatsen in het binnen- en buitenland. Zonder onverwachte of bijkomende kosten:

  • Kilometervrij, een onbeperkt aantal kilometers rijden
  • Geen eigen risico bij schades en diefstal
  • Altijd incl. een tweede bestuurder
  • En uiteraard met de vertrouwde pechhulp van de Wegenwacht


Ophaal- en inleverpunten Rotterdam en omgeving

In de regio Rotterdam kun je op verschillende plaatsen een huurauto ophalen en weer inleveren locaties. De verhuurlocatie is niet noodzakelijk ook het inleverpunt. Je kunt de huurauto door heel Nederland inleveren.

Rotterdam Weena
Weena 699
3013 AM Rotterdam

Rotterdam The Hague Airport
Airportplein 60
3045 AP Rotterdam

Vlaardingen
Taanderijstraat 7
3133 ET Vlaardingen