Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren voor ANWB-leden

Vertrouwd huren, zonder verrassingen

Auto huren in Rotterdam

Autoverhuur in Rotterdam via ANWB

Een auto huren in Rotterdam of een andere plaats in het Rijnmondgebied? Via ANWB kun je in Rotterdam en omgeving goedkoop een auto huren met gunstige huurvoorwaarden.

Wanneer heb je in Rotterdam en in de rest van het Rijnmondgebied nu een huurauto nodig? Ben je dusdanig losgegaan met shoppen in de Koopgoot en op de Meent? Moet je je uit het buitenland overgekomen familie of vrienden ophalen bij de luchthaven Rotterdam The Hague Airport, voorheen Zestienhoven? Of reis je graag met een paar vrienden Sparta, Excelsior of Feyenoord vanaf de Kuip achterna met verre uitwedstrijden?

Allemaal situaties waarbij het in je eigen auto mogelijk net niet meer past en het huren van een grotere auto, of zelfs een busje, voor een korte periode een goed alternatief zou kunnen zijn.

Vertrek je vanuit Rotterdam met de auto voor een paar weken vakantie naar het buitenland, dan kan een grotere huurauto ook een interessante optie zijn. De kosten voor parkeervergunningen en parkeren zelf (net als de wegenbelasting in heel Zuid-Holland) zijn in 010 hoog. Terwijl de parkeerplekken schaars en klein zijn.

Auto huren via de ANWB

Met een huurauto via de ANWB reis je vanuit Rotterdam snel en comfortabel naar andere plaatsen in het binnen- en buitenland. Zonder onverwachte of bijkomende kosten:

  • Kilometervrij, een onbeperkt aantal kilometers rijden
  • Geen eigen risico bij schades en diefstal
  • Altijd incl. een tweede bestuurder
  • En uiteraard met de vertrouwde pechhulp van de Wegenwacht
Nu10%korting
De beste pechhulp, altijd dichtbij 

We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen.

met extravoordeel
ANWB Visa Card 

Nu het eerste jaar 50% korting op de ANWB Visa Gold Card

Telefoonhouders 

Rij altijd veilig en MONO. Shop hier je nieuwe telefoonhouder voor in de auto.

Huur je auto bij de ANWB 

Huur een auto bij de ANWB in binnen- en buitenland. Tegen aantrekkelijke all-in tarieven. Goed verzekerd en zonder eigen risico!