Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren voor ANWB-leden

Vertrouwd huren, zonder verrassingen

Auto huren in Nijmegen

Autoverhuur in Nijmegen via ANWB

Een huurauto nodig in Nijmegen? Bij ANWB kun je tegen een scherp tarief kilometervrij huren met gunstige huurvoorwaarden en verzekeringen.

Hoewel het wandelen, als thuishaven van de Nijmeegse Vierdaagse, bij de Nijmegenaren in de genen zit, zijn er ook in Nijmegen en omstreken situaties te bedenken waarbij een auto of een net is groter exemplaar dan je huidige auto wel zo handig is.

Stel dat je je voor de feestdagen overgekomen van familie moet afhalen van het nabijgelegen Duitse vliegveld Weeze. Of dat je met een groep vrienden een uitwedstrijd van de lokale trots NEC wilt bijwonen. 

Maar ook wanneer je één of enkele keren per jaar met de auto op vakantie gaat. Nijmegen ligt dichtbij de Duitse grens en dan is het prettig om met net iets meer comfort en ruimte richting de vakantiebestemming te reizen en na twee a drie weken weer te terug te kunnen keren in het vertrouwde ‘Nimwegen’.

Auto huren via de ANWB

Met een huurauto via de ANWB reis je vanuit Nijmegen snel en comfortabel naar andere plaatsen in het binnen- en buitenland. Zonder onverwachte of bijkomende kosten:

  • Kilometervrij, een onbeperkt aantal kilometers rijden
  • Geen eigen risico bij schades en diefstal
  • Altijd incl. een tweede bestuurder
  • En uiteraard met de vertrouwde pechhulp van de Wegenwacht
De beste pechhulp, altijd dichtbij 

We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen.

met extravoordeel
ANWB Visa Card 

Vraag de ANWB Visa Silver Card en ANWB Visa Gold Card aan met het eerste jaar extra voordeel.

Telefoonhouders 

Rij altijd veilig en MONO. Shop hier je nieuwe telefoonhouder voor in de auto.

Huur je auto bij de ANWB 

Huur een auto bij de ANWB in binnen- en buitenland. Tegen aantrekkelijke all-in tarieven. Goed verzekerd en zonder eigen risico!