Auto huren voor ANWB-leden

Auto huren voor ANWB-leden

Vertrouwd huren, zonder verrassingen

Auto huren in Nijmegen

Autoverhuur in Nijmegen via ANWB

Een huurauto nodig in Nijmegen? Bij ANWB kun je tegen een scherp tarief kilometervrij huren met gunstige huurvoorwaarden en verzekeringen.

Hoewel het wandelen, als thuishaven van de Nijmeegse Vierdaagse, bij de Nijmegenaren in de genen zit, zijn er ook in Nijmegen en omstreken situaties te bedenken waarbij een auto of een net is groter exemplaar dan je huidige auto wel zo handig is.

Stel dat je je voor de feestdagen overgekomen van familie moet afhalen van het nabijgelegen Duitse vliegveld Weeze. Of dat je met een groep vrienden een uitwedstrijd van de lokale trots NEC wilt bijwonen. 

Maar ook wanneer je één of enkele keren per jaar met de auto op vakantie gaat. Nijmegen ligt dichtbij de Duitse grens en dan is het prettig om met net iets meer comfort en ruimte richting de vakantiebestemming te reizen en na twee a drie weken weer te terug te kunnen keren in het vertrouwde ‘Nimwegen’.

Auto huren via de ANWB

Met een huurauto via de ANWB reis je vanuit Nijmegen snel en comfortabel naar andere plaatsen in het binnen- en buitenland. Zonder onverwachte of bijkomende kosten:

  • Kilometervrij, een onbeperkt aantal kilometers rijden
  • Geen eigen risico bij schades en diefstal
  • Altijd incl. een tweede bestuurder
  • En uiteraard met de vertrouwde pechhulp van de Wegenwacht

Ophaal- en inleverpunten Nijmegen en omgeving

Een huurauto in de Keizerstad Nijmegen en omgeving kun je ophalen in ‘024’ zelf, maar ook in bijvoorbeeld de eeuwige rivalen uit Arnhem of plaatsen als Ede en Zupthen. Inleveren is door heel Nederland mogelijk.

Nijmegen
Prins Hendrikstraat 30
6521 AW Nijmegen

Autohuur in de buurt van Nijmegen:

Arnhem
Bergstraat 2
6811 LH Arnhem

Ede
Curiestraat 2B
6716 AR Ede