Auto huren voor ANWB-leden

Auto huren voor ANWB-leden

Vertrouwd huren, zonder verrassingen

Auto huren in Groningen

Autoverhuur in Groningen via ANWB

Op zoek naar autoverhuur in Groningen? Via ANWB kun je tegen scherpe prijzen een auto huren. Met gunstige voorwaarden én tegen een scherpe prijs. 

In een grote stad als Groningen, de Metropool van het Noorden, heb je eigenlijk geen auto nodig. Daarbuiten, in een dunbevolkt provincie als Groningen, des te meer. Wanneer je dieper de provincie Groningen in moet, om familie te halen en brengen van en naar de luchthaven Groningen Airport Eelde of een uitwedstrijd van FC Groningen wil bezoeken met vrienden kan het kort huren van een andere auto of zelfs bestelbus uitkomst bieden.

Een auto huren in Groningen om vervolgens 2 weken te genieten van een vakantie in het buitenland kan ook een prettige oplossing om comfortabel en zonder zorgen auto te kunnen rijden.

Auto huren via de ANWB

Met een huurauto via de ANWB reis je vanuit Groningen snel en comfortabel naar andere plaatsen in het binnen- en buitenland. Zonder onverwachte of bijkomende kosten:

  • Kilometervrij, een onbeperkt aantal kilometers rijden
  • Geen eigen risico bij schades en diefstal
  • Altijd incl. een tweede bestuurder
  • En uiteraard met de vertrouwde pechhulp van de Wegenwacht

Ophaal- en inleverpunten Groningen en omgeving

Ook in de ‘Martinistad’ Groningen en omstreken kun je op verschillende plekken terecht om een huurauto op te halen. Inleveren in Groningen betekent overigens niet dat je de huurauto ook weer in Groningen in moet leveren. Dat kan door heel Nederland.

Groningen
Laan van de Vrijheid 280 A
9728 GN Groningen

Eemshaven
Westereemsweg 5
9979 XP Eemshaven