Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren voor ANWB-leden

Vertrouwd huren, zonder verrassingen

Auto huren in omgeving Enschede

Autoverhuur in Twente via ANWB

Heb je geen auto, een grotere nodig of is jouw auto niet geschikt voor een lange rit? Zo nu en dan komt een andere auto goed van pas. In omgeving Enschede huur je tegen zeer scherpe tarieven een huurauto bij de ANWB. Of je nu een dag, weekend of week een auto nodig hebt, je huurt zoals jij dat wilt. Zonder verrassingen of kosten achteraf.

Tijd zat in Twente. Dus waarom niet eropuit om de provincie Twente of andere provincies te verkennen? In het weekend moedig je je favoriete club FC Twente aan met een groep vrienden van je eigen voetbalvereniging. Bij de ANWB huur je een geschikte auto voor elke activiteit. Of je nu een busje nodig hebt waar je met een grote groep vrienden in past of een kleine compacte auto om een stad te verkennen.

Vanuit Enschede rijd je zo de grens over naar Duitsland of je rijdt door richting een van de buurlanden. Ook dat doe je met een huurauto van de ANWB. Met een onbeperkt aantal kilometers, kies je jouw favoriete land van bestemming ongeacht de afstand. Kies voor een comfortabele en onbezorgde reis waar je alle ruimte hebt voor bagage en verzekerd bent van 24/7 pechhulp.

Auto huren via de ANWB

Met een huurauto van de ANWB reis je vanuit Enschede zorgeloos naar andere plaatsen in Nederland of naar het buitenland. Bij de ANWB huur je voor een all-in prijs en geniet je van deze voordelen:

  • Kilometervrij, een onbeperkt aantal kilometers rijden
  • Geen eigen risico bij schades en diefstal
  • Altijd incl. een tweede bestuurder
  • En uiteraard met de vertrouwde pechhulp van de Wegenwacht
Nu10%korting
De beste pechhulp, altijd dichtbij 

We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen.

met extravoordeel
ANWB Visa Card 

Nu het eerste jaar 50% korting op de ANWB Visa Gold Card

Telefoonhouders 

Rij altijd veilig en MONO. Shop hier je nieuwe telefoonhouder voor in de auto.

Huur je auto bij de ANWB 

Huur een auto bij de ANWB in binnen- en buitenland. Tegen aantrekkelijke all-in tarieven. Goed verzekerd en zonder eigen risico!