Auto huren voor ANWB-leden

Auto huren voor ANWB-leden

Vertrouwd huren, zonder verrassingen

Auto huren in Eindhoven

Autoverhuur in Eindhoven via ANWB

Ben je op zoek naar een huurauto in Eindhoven en omgeving? Via ANWB kun je tegen een scherp tarief én met gunstige voorwaarden een auto huren in de ‘Lichtstad’.

Als je een grotere auto nodig hebt om het bouwpakket van IKEA Eindhoven te kunnen vervoeren, een Phillips tv hebt gekocht die net niet in je eigen auto past, met een bestelbus je familie af moet halen van de luchthaven Eindhoven of gewoon met een paar vrienden op pad gaat om bijvoorbeeld PSV te volgen bij een uitwedstrijd. Een huurauto kan uitkomst bieden.

Een auto huren kan voor één of enkele dagen of net zo lang als je hem nodig hebt, maar je kunt natuurlijk ook met een huurauto vanuit Nederland voor een paar weken op vakantie naar het buitenland.

Auto huren via de ANWB

Met een huurauto via de ANWB reis je vanuit Eindhoven snel en comfortabel naar andere plaatsen in het binnen- en buitenland. Zonder onverwachte of bijkomende kosten:

  • Kilometervrij, een onbeperkt aantal kilometers rijden
  • Geen eigen risico bij schades en diefstal
  • Altijd incl. een tweede bestuurder
  • En uiteraard met de vertrouwde pechhulp van de Wegenwacht

Ophaal- en inleverpunten Eindhoven en omgeving

In Eindhoven en omgeving kun je je huurauto ophalen en inleveren op de volgende locaties. De huurauto inleveren hoeft overigens niet op hetzelfde punt als de verhuurlocatie waar je de auto hebt opgehaald.

Eindhoven
High Tech Campus 83
5656 AE Eindhoven

Eindhoven Airport
Luchthavenweg 13 B
5657 AE Eindhoven

Best
Fabrieksweg 5-7
5683 PN Best

Helmond
Kanaaldijk Zuid West 7B
5706 LD Helmond