Auto huren voor ANWB-leden

Auto huren voor ANWB-leden

Vertrouwd huren, zonder verrassingen

Auto huren in omgeving Dordrecht

Autoverhuur in Dordrecht via ANWB

Een auto huren in Dordrecht of omgeving doe je bij de ANWB. Ga onbezorgd op reis met een huurauto van de ANWB. Je bent verzekerd tegen schade en diefstal, je hebt geen eigen risico en je kunt natuurlijk rekenen op pechhulp.  

In Dordrecht, een van de oudste steden in Nederland, vind je genoeg historie. De Grote Kerk, Huis van Gijn of een van de andere rijksmonumenten. Er valt veel te zien in Dordt, maar met je kinderen ga je misschien liever de natuur in. Richting nationaal park de Biesbosch, met een grote opblaasboot en peddels achterin de auto. Past dat allemaal nét niet in jouw auto, dan huur je gemakkelijk een grotere auto bij de ANWB.

Als je in een stad als Dordrecht woont, heb je misschien helemaal geen auto, maar heb je er toch soms een nodig. Dan biedt huren je alle flexibiliteit of je nu voor een dag, een weekend of een week een auto nodig hebt. Met een huurauto van de ANWB kun je alle kanten op.

Zoek je het avontuur liever buiten een van de Drechtsteden, misschien zelfs in het buitenland, dan huur je ook een auto bij de ANWB. Je rijdt kilometervrij. Ongeacht de afstand die je rijdt, betaal je altijd dezelfde prijs!

Auto huren via de ANWB

Bij de ANWB huur je een auto voor een all-in prijs en heb je dus geen kosten achteraf. Vanuit Dordrecht huur je een auto met uitstekende voorwaarden:

  • Kilometervrij, een onbeperkt aantal kilometers rijden
  • Geen eigen risico bij schades en diefstal
  • Altijd incl. een tweede bestuurder
  • En uiteraard met de vertrouwde pechhulp van de Wegenwacht


Ophaal- en inleverpunten omgeving Dordrecht

Vanuit Dordrecht reis je met de waterbus snel naar Rotterdam centrum waar je de huurauto kunt ophalen. Liever een iets rustigere locatie, waar je gemakkelijk je auto kwijt kunt, dan kun je je auto ook ophalen bij Rotterdam – Den Haag Airport. De auto inleveren op een andere locatie? Dat kan!

Rotterdam Centrum
Weena 699
3013 AM Rotterdam

Rotterdam – Den Haag Airport
Airportplein 60
3045 AP Rotterdam