Auto huren voor ANWB-leden

Auto huren voor ANWB-leden

Vertrouwd huren, zonder verrassingen

Auto huren in Breda

Autoverhuur in Breda via ANWB

In Breda en omgeving op zoek naar een huurauto. Bij ANWB ben je verzekerd van een goede prijs, in combinatie met goede huurvoorwaarden.

Breda is een stad van formaat en in steden in die orde van grootte kun je prima zonder auto. Helemaal als je zowel in Breda woont als werkt en/of studeert. In het buitengebied van Breda is een auto wel het ideale vervoersmiddel. 

Voor wie zelf geen auto heeft of af en toe een wat meer uit de kluiten gewassen model nodig heeft, kan een auto huren een prima optie zijn. Om bijvoorbeeld een kast van een Zweeds woonwarenhuis in Breda naar huis te vervoeren of met een paar vrienden zo nu en dan een uitwedstrijd van de lokale helden van NAC te bezoeken.

Breda ligt bovendien als ‘Parel van het Zuiden’ dicht bij de grens met onze zuiderburen. Je zit met je huurauto dan ook al relatief snel op de Route du Soleil naar het (nog zonnigere) zuiden van Frankrijk. Voor de zomervakantie kan huren interessant zijn. Je betaalt weliswaar op korte termijn een fors bedrag om twee tot drie weken te kunnen huren, maar voor de rest van het jaar heb je geen autokosten.
 
Voor die enkele keren per jaar dat je een auto nodig hebt, kan het huren van een auto dan ook financieel aantrekkelijker zijn dan er heel het jaar eentje voor de deur te hebben staan, die je nauwelijks gebruikt.

Auto huren via de ANWB

Met een huurauto via de ANWB reis vanuit Breda snel en comfortabel naar andere plaatsen in binnen- en het buitenland. Zonder onverwachte of bijkomende kosten:

  • Kilometervrij, een onbeperkt aantal kilometers rijden
  • Geen eigen risico bij schades en diefstal
  • Altijd incl. een tweede bestuurder
  • En uiteraard met de vertrouwde pechhulp van de Wegenwacht

Ophaal- en inleverpunten Breda en omgeving

In Breda en omgeving kun je je huurauto ophalen in Breda, maar ook in de naburige plaatsen als Steenbergen en Tilburg. Inleveren is door heel Nederland mogelijk.

Breda
Terheijdenseweg 115
4825 BJ Breda

Autohuur in de buurt van Breda:

Steenbergen
Van Bredastraat 1
4651 LR Steenbergen

Tilburg
Ringbaan Noord 183
5046 AA Tilburg