Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren voor ANWB-leden

Vertrouwd huren, zonder verrassingen

Auto huren in Almere

Autoverhuur in Almere via ANWB

Woonachtig in Almere en op zoek naar autoverhuur? In Almere kun je via de ANWB tegen een scherp huurtarief en gunstige huurvoorwaarden een auto huren.

Almere is inmiddels Lelystad, de hoofdstad van de provincie Flevoland, qua inwonersaantal al goed voorbij. In de langgerekte gemeente die Almere is, zijn zoveel voorzieningen en werkgelegenheid dat je als inwoner van Almere de stad eigenlijk niet meer uit hoeft. En als je Almere al uit moet, is het OV mogelijk een goed alternatief voor de drukke snelweg A1 tussen Amsterdam en Amersfoort.

Blijf je echter veelal binnen de plaats of maak je gebruik van het OV, dan kan het voor die enkele keren per maand/jaar interessant zijn om een auto te huren als je buiten Almere moet zijn.

Heb je zelf wel een auto, maar is er voor de lange vakantierit van Almere naar bijvoorbeeld Italië (en weer terug naar Almere) een grotere auto nodig? Dan kan autohuur ook een financieel aantrekkelijke optie zijn. Een aantal weken per jaar een auto huren zal mogelijk goedkoper zijn dan het hele jaar een auto van die grootte rijden.

Auto huren via de ANWB

Met een huurauto via de ANWB reis vanuit Almere snel en comfortabel naar andere plaatsen in binnen- en het buitenland. Zonder onverwachte of bijkomende kosten:

  • Kilometervrij, een onbeperkt aantal kilometers rijden
  • Geen eigen risico bij schades en diefstal
  • Altijd incl. een tweede bestuurder
  • En uiteraard met de vertrouwde pechhulp van de Wegenwacht
Nu10%korting
De beste pechhulp, altijd dichtbij 

We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen.

met extravoordeel
ANWB Visa Card 

Nu het eerste jaar 50% korting op de ANWB Visa Gold Card

Telefoonhouders 

Rij altijd veilig en MONO. Shop hier je nieuwe telefoonhouder voor in de auto.

Huur je auto bij de ANWB 

Huur een auto bij de ANWB in binnen- en buitenland. Tegen aantrekkelijke all-in tarieven. Goed verzekerd en zonder eigen risico!