Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

300.000 autopolissen in de portefeuille

11 maart 2021

ANWB Verzekeren heeft een mooie mijlpaal bereikt. In maart is de 300.000ᵉ autoverzekering bijgeschreven in de portefeuille.

De introductie van de Veilig Rijden Autoverzekering naast de reguliere autoverzekering heeft geleid tot dit schitterende resultaat. Complimenten aan alle medewerkers bij ANWB en Unigarant die dit mogelijk hebben gemaakt! Om het tastbaar te maken: de groei van ons productieaandeel op de autoverzekering is met 23,6% gegroeid ten opzichte van het jaar ervoor. Dat de meeste nieuwe klanten voor ANWB kiezen is een vermelding waard.

Ivonne van den Heuvel, commercieel directeur ANWB Verzekeren, is trots: “Fantastisch dat we de 300.000ste verzekerde voor onze autoverzekering welkom mogen heten. Het is geweldig dat we dit samen hebben bereikt. Van de 300.000 verzekerden zijn er 93% ANWB-lid. En dat is goed nieuws. Want leden blijven langer bij ons dan het marktgemiddelde. De ANWB Autoverzekering brengt alles samen waar we als ANWB goed in zijn en waar we voor staan: de mogelijkheid om in vrijheid en met plezier onderweg te zijn.”