Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

MAX Vakantieman: ANWB de beste reisverzekeraar

3 augustus 2020

In de Vakantieman van Omroep MAX kwam de ANWB Reis- en Annuleringsverzekering als meest klantvriendelijke uit de bus.

In de uitzending van 3 augustus ging de Vakantieman van Omroep MAX in op onzekerheid bij de consument over reizen in coronatijd. In een vergelijking tussen zes grote reisverzekeraars, blijkt de ANWB de consument het meest waar voor zijn geld te geven.

ANWB biedt de beste dekking

Zo biedt de ANWB Annuleringsverzekering, in tegenstelling tot andere, dekking als een reisbestemming van code geel naar oranje of rood gaat. De ANWB en Aegon zijn bovendien de enige reisverzekeraars die repatriëring dekken in geval van corona. Daarnaast dekt de ANWB Reisverzekering óók de kosten die gemoeid zijn met een gedwongen langer verblijf op de vakantiebestemming.

Annemieke Zerdoun Dekker, reisexpert van de ANWB, gaf in de uitzending advies aan reizigers die worstelden met vragen over reizen in coronatijd. 

Bekijk hier het hele bericht.

Dekking ANWB Reis- en Annuleringsverzekering tijdens coronatijd

Wat is bijvoorbeeld verzekerd als ik op vakantie ziek word door het coronavirus? Of als tijdens mijn vakantie het reisadvies verandert naar oranje of rood? We begrijpen heel goed dat je vol vragen zit dit jaar. We hebben daarom een duidelijk overzicht gemaakt van de vergoedingen en hulp die de ANWB Reis- en Annuleringsverzekering biedt. Ook geven we antwoorden op de meest gestelde vragen.

Kijk hier voor alle informatie over dekking tijdens corona