Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Mijlpaal voor ANWB Verzekeren: 250.000 autopolissen in de portefeuille

10 januari 2020

ANWB Verzekeren heeft een mooie mijlpaal bereikt. In december werd de 250.000ᵉ autoverzekering bijgeschreven in de portefeuille.

Afgelopen december was voor ANWB Verzekeren een bijzondere mijlpaal. De 250.000e autoverzekeringspolis werd bijgeschreven in de portefeuille. Met haar keuze voor de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering zorgde Monique Hilhorst (35) ervoor dat dit mooie resultaat is bereikt.

Als bedankje heeft zij daarom een bos bloemen, taart en Ledenreischeque t.w.v. €250 aangeboden gekregen. “Hartstikke leuk! Deze cheque komt goed van pas, aangezien mijn vriend en ik van plan zijn om binnenkort een tripje te plannen.”

De keuze voor de Veilig Rijden Autoverzekering was niet moeilijk. “Ik heb online verschillende verzekeraars met elkaar vergeleken. Deze verzekering past goed bij mijn rijstijl en was ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.”

Voor wie het concept nog niet kent: Veilig Rijden is een autoverzekering waarbij je als klant beloond wordt voor veilig rijgedrag. We meten daarbij de onderdelen snelheid, optrekken, remmen en bochten. Samen leidt dat tot een rijscore waarmee je tot 30% korting op je premie kunt verdienen. Na het afsluiten van de autoverzekering download je de Veilig Rijden App en ontvang je een beacon die je in de auto legt. De app verzamelt data tijdens al je ritten en houdt je rijstijl bij.

“De installatie ging eenvoudig en ik had binnen enkele minuten de app met de beacon verbonden. Ik wacht nog op mijn eerste rijscore. Ik ben benieuwd hoe de eerste weken zijn gegaan!”, aldus Monique.