Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Annuleringsverzekering voorwaarden

Wil je meer weten over de annuleringsverzekering voorwaarden van de ANWB? Via deze pagina verwijzen we je naar de voorwaarden van onze doorlopende en kortlopende annuleringsverzekering.

Voorwaarden doorlopende annuleringsverzekering

Wil je precies weten wat er gedekt is als je een reis wilt annuleren bij de ANWB Doorlopende Annuleringsverzekering? In de voorwaarden van de doorlopende annuleringsverzekering staat uitgelegd welke kosten er vergoed worden bij het annuleren van jouw vakantie en welke annuleringsredenen wel en niet geaccepteerd worden.

Voorwaarden kortlopende annuleringsverzekering

Ben je benieuwd wat er gedekt is als je een reis wilt annuleren bij de kortlopende annuleringsverzekering? In onze voorwaarden kortlopende annuleringsverzeking staat uitgelegd welke kosten er vergoed worden bij het annuleren van je reis. Je kan hier ook lezen welke annuleringsredenen wel en niet geaccepteerd worden.

Productwijzer annuleringsverzekering

Naast de voorwaarden kan je ook de productwijzer annuleringsverzekering raadplegen. Hierin vind je algemene informatie over de annuleringsverzekering. Zoals welke risico’s deze reisverzekering dekt en welke factoren meespelen bij de hoogte van de premie.

Met deze productwijzer helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze voor een reisverzekering. Deze productwijzer is opgesteld volgens de regels van het Verbond van Verzekeraars. Je kan hieraan geen rechten ontlenen.