Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Annuleringsverzekering afsluiten

Een annuleringsverzekering afsluiten zorgt ervoor dat je gerust op vakantie gaat. Maar een annuleringsverzekering afsluiten bij de ANWB zorgt ervoor dat je weekendjes weg in Nederland zijn verzekerd, evenals je concert- en theaterbezoeken. Een annuleringsverzekering neemt jouw financiële zorgen weg.

Waarom een annuleringsverzekering afsluiten?

Een annuleringsverzekering voorkomt financiële teleurstelling door pech voor of tijdens jouw vakantie, zoals ziekte, het verlies van je baan of het overlijden van een familielid. Een annuleringsverzekering afsluiten via de ANWB gaat makkelijk en snel.

Je kan bij ons een doorlopende annuleringsverzekering of een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten. Bij een doorlopende annuleringsverzekering ben je het hele jaar door verzekerd. Een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten is aan te bevelen als je één vakantie wilt verzekeren. Let hierbij op de reissom per persoon; al vanaf een reissom van € 787,- is een doorlopende verzekering goedkoper. Je kortlopende annuleringsverzekering stopt automatisch.

Voordelen van een ANWB annuleringsverzekering

Het afsluiten van een annuleringsverzekering bij de ANWB heeft de volgende voordelen:

  • Voorkomt financiële teleurstelling voor of tijdens je vakantie
  • Geeft vergoeding bij vertraging
  • 5% ledenvoordeel bij een doorlopende annuleringsverzekering
  • Ook concertkaarten, theaterkaarten en weekendjes weg verzekerd (bij doorlopend)
  • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd (bij doorlopend)

Premie berekenen en direct Annuleringsverzekering afsluiten

Bereken zelf eenvoudig je premie en sluit direct online een doorlopende annuleringsverzekering of kortlopende annuleringsverzekering af.