Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Slim reizen

Minder files, minder CO2-uitstoot en minder drukke binnensteden. Dat wil toch iedereen?

Slim reizen

Goedkoop, snel, gemakkelijk en duurzaam reizen, wie wil dat niet? Maar zo makkelijk is dat niet. Want als je niet in de file staat, heb je wel parkeerproblemen, en is een auto huren niet heel duur? Om maar niet te spreken van al die verschillende OV- en deelvervoeraanbieders die allemaal een eigen app hebben.

Oplossingen

Tijd dus om op zoek te gaan naar oplossingen. Weleens overwogen om in plaats van een eigen auto een deelauto te kiezen? Of, als dat je iets te ver gaat: in plaats van je tweede auto. Ook mogelijk: huur via Snappcar een auto van je buren of buurtgenoten, alleen als jij die nodig hebt. Of: rijd elektrisch en huur een benzine-auto als je op vakantie gaat. En waarom altijd de oplossing zoeken in een autorit? Combineren met het OV of met een deelscooter of deelfiets kan ook, en scheelt veel file- en parkeerleed. 

Het doel!

Bij de ANWB zijn we voortdurend op zoek naar dit soort oplossingen. Samen met ANWB-leden doen we regelmatig proeven zodat we met z’n allen kunnen ontdekken welke oplossingen het best werken. Het doel? Slim reizen, en daardoor minder files, minder CO2-uitstoot en minder drukke binnensteden. En tegelijkertijd meer keuze en meer gemak voor jou als reiziger. Dat wil toch iedereen?

Auto huren Voor iedere gelegenheid is een auto te huur

Een auto huren kan een interessante optie zijn als je geen auto bezit. Heb je wel een auto, dan kan huren ook handig zijn, bijvoorbeeld als je door omstandigheden een ander type (met bijv. meer laadruimte) nodig hebt.

E-bike vergelijker 

Vergelijk e-bikes en vind met handige zoekcriteria de elektrische fiets die bij jou past.

met extravoordeel
ANWB Visa Card 

Nu het eerste jaar 50% korting op de ANWB Visa Gold Card

Alles voor de fiets 

Bekijk hier het volledige aanbod fietsverlichting, sloten, fietstassen, helmen en nog veel meer!

Fietshelm kopen? 

Nu 15% korting op de Abus Urban-I 3.0. Ontdek de hele collectie in de ANWB (Web)Winkel.