Plan je route naar Eindhoven Airport

Je hoeft alleen nog maar je vertrekadres in te vullen:

Plan hier je route naar Eindhoven Airport

Vliegveld Eindhoven

Duizenden mensen vliegen per dag vanaf Eindhoven Airport naar een van de ongeveer tachtig bestemmingen. Met de routeplanner kan je gemakkelijk je eigen routebeschrijving samenstellen, het adres van Eindhoven Airport staat namelijk al vooraf ingesteld.


Route vliegveld Eindhoven plannen

Het is heel gemakkelijk om je route naar Eindhoven Airport te plannen, omdat het adres al automatisch ingevuld is.. Je kan de route zo plannen dat je de tolwegen zoveel mogelijk ontwijkt door in de routeplanner de optie ‘geen tolwegen’ aan te vinken. De routeplanner geeft automatisch de snelste route naar Eindhoven Airport aan. Als je de optie ‘Routekeuze op basis van actueel verkeer’ aankruist, kan je zoveel mogelijk de files omzeilen. Ook handig: je kan de route vanuit de routeplanner direct printen, zodat je een papieren versie van je eigen route onderweg naar het vliegveld van Eindhoven kan meenemen.


Parkeren bij Eindhoven Airport

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft parkeren bij Eindhoven Airport. Er is een zogenaamde ‘Kiss & Ride strook’ waar  je even kort kan stoppen om iemand af te zetten of op te halen. Er is een aantal segmenten voor parkeren bij de terminal. De afstand en het budget zijn dan verschillend.

Parkeren bij vliegveld Eindhoven


Met openbaar vervoer naar vliegveld Eindhoven

Zie je het parkeren bij Eindhoven Airport toch niet zitten? Dan kan je ook gemakkelijk met het openbaar vervoer naar het vliegveld reizen. Ook deze route kan je met de routeplanner plannen.