Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Plan je route naar Eindhoven Airport

Duizenden mensen vliegen per dag vanaf Eindhoven Airport naar een van de ongeveer tachtig bestemmingen. Met de routeplanner stel je gemakkelijk je eigen routebeschrijving samen, het adres van Eindhoven Airport is al ingesteld.

Plan hier je route naar Eindhoven Airport

Parkeren bij Eindhoven Airport met 10% korting

Profiteer als ANWB-lid van 10% korting op je parkeerreservering voor een van de parkeerterreinen van Eindhoven Airport. Je krijgt korting als je een parkeerplek reserveert voor P1, P3, P4 of P5. Deze parkeerterreinen zijn op loopafstand van de luchthaven.

Parkeer met 10% korting bij Eindhoven Airport

Op Eindhoven Airport is er ook een zogenaamde ‘Kiss & Ride strook’ waar je even kort kan stoppen om iemand af te zetten of op te halen.

Met ov naar vliegveld Eindhoven

Eindhoven Airport is heel goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ook de route voor openbaar vervoer plan je eenvoudig met de routeplanner. Stel hiervoor de routeplanner in op 'ov'.

Shop alles voor je vakantie 

Van goede koffer tot handige reisaccessoires. Shop hier alles voor je vakantie!

Auto huren op vakantie via ANWB 

Huur een auto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten.

Nu10%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. ANWB Visa Silver Card en ANWB Visa Gold Card. Nu het eerste jaar extra voordeel.