Voorkom vertraging!

Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier, op anwb.nl goed te informeren / voor te bereiden.      

 

Met onze services en diensten geven we je vooraf en tijdens je reis alle informatie en hulp die je nodig hebt om vertraging te voorkomen.
 

  • Pechhulp:

Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten ben je er zeker van dat je vertraging bij pech zo min mogelijk is. We zijn namelijk met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.
De beste pechhulp

  • Onderweg app:

Je slimme bijrijder voor onderweg

Weten hoe je het snelst van A naar B komt en waar je voordelig kunt tanken en parkeren? Met de gratis ANWB Onderweg app heb je toegang tot alles wat je onderweg nodig hebt, zoals ANWB File Alert en ANWB Parkeren.
ANWB Onderweg app

  • Verkeersinformatie binnen- en buitenland

Files, filtsers, werkzaamheden, verkeerscamera's, parkeren prognoses. Alle verkeersinformatie die je nodig hebt om vertraging te voorkomen vind je op anwb.nl/verkeer.
ANWB verkeersinformatie Nederland
ANWB verkeersinformatie buitenland

  • Verkeersverwachting

Benieuwd hoe druk het op de weg gaat worden? Druk en misschien wel zo druk dat je misschien beter iets eerder kan vertrekken? Of is de verwachting zo, dat het allemaal wel mee gaat vallen? De ANWB Verkeersverwachting geeft je antwoord.
Verkeersverwachting

  • Routeplanner

Snel en handig van A naar B je routeplannen in binnen en buitenland.
ANWB Routeplanner