Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Zo voorkom je vertraging onderweg

Ga voorbereid de weg op, dat scheelt!

Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar deels te voorkomen door je vooraf en onderweg goed te informeren en voor te bereiden. We geven je tips en adviezen.

Met onze services en diensten geven we je vooraf en tijdens je reis alle informatie en hulp die je nodig hebt om zo soepel mogelijk van A naar B te reizen.

Onderweg app

Dit is je slimme bijrijder voor onderweg, ook in het buitenland. Met de gratis ANWB Onderweg app heb je toegang tot alles wat je onderweg nodig hebt. Denk aan file-informatie, flitsers en werkzaamheden, info over goedkoop parkeren, actuele brandstofprijzen, tankstations zoeken, beschikbaarheid laadpalen en pech melden.

Dagelijkse Verkeersverwachting

Wil je weten hoe druk het op de weg gaat worden? Druk en misschien wel zo druk dat je misschien beter iets eerder of later kan vertrekken? Of is de verwachting dat het allemaal wel mee gaat vallen? De ANWB Verkeersverwachting geeft je antwoord.

Routeplanner

Ook voor je elektrische auto. Snel en handig van a naar b je route plannen in binnen- en buitenland. En je ontvangt direct nuttige informatie als tol, parkeren, brandstofprijzen, oplaadpunten en milieuzones.

Verkeersinformatie binnen- en buitenland

Files, filtsers, werkzaamheden, parkeren, prognoses. Alle verkeersinformatie die je nodig hebt om vertraging in binnen- en buitenland te voorkomen, vind je hier op anwb.nl/verkeer.

Pechhulp

Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, ben je verzekert dat je vertraging bij pech zo min mogelijk is. We zijn namelijk met ruim 800 wegenwachten altijd in de buurt. En we helpen je graag zo snel mogelijk weer op weg.

Je auto verzekeren 

Met een ANWB Autoverzekering ben je altijd verzekerd van de beste hulp bij een botsing of andere autoschade. Zo kun jij zonder zorgen de weg op.

Beslagen ruiten? 

Ga voor een auto ontvochtiger! Helpt tegen beslagen ruiten en andere vochtproblemen in je auto.

Nu10%korting
De beste pechhulp, altijd dichtbij 

We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen. Nu met 10% korting op Wegenwacht Europa Standaard.

Veiligheidsartikelen 

Heb jij deze artikelen al in de auto liggen? Van gevarendriehoek tot noodhamer. Shop ze hier!