Voorkom vertraging!

Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.nl, goed te informeren / voor te bereiden.      

Druk verkeer, file

 

Met onze services en diensten geven we je vooraf en tijdens je reis alle informatie en hulp die je nodig hebt om vertraging te voorkomen.
 

  • Dagelijkse Verkeersverwachting:

Benieuwd hoe druk het op de weg gaat worden? Druk en misschien wel zo druk dat je misschien beter iets eerder of later kan vertrekken? Of is de verwachting zo, dat het allemaal wel mee gaat vallen? De ANWB Verkeersverwachting geeft je antwoord. 
ANWB Verkeersverwachting
 

  • Onderweg app:

Je slimme bijrijder voor onderweg

Met de gratis ANWB Onderweg app heb je toegang tot alles wat je onderweg nodig hebt, zoals info over files, flitsers en werkzaamheden, info over goedkoop parkeren, actuele brandstofprijzen, tankstations zoeken, beschikbaarheid laadpalen en pech melden.
ANWB Onderweg app
 

  • Pechhulp:

Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten ben je er zeker van dat je vertraging bij pech zo min mogelijk is. We zijn namelijk met ruim 800 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.
De beste pechhulp
 

  • Routeplanner:

Snel en handig van A naar B je routeplannen in binnen en buitenland met daarbij infomatie over onder andere tol, parkeren, brandstofprijzen, oplaadpunten en milieuzones.
ANWB Routeplanner (ook voor Elektrische auto's ).
 

  • Verkeersinformatie binnen- en buitenland

Files, filtsers, werkzaamheden, parkeren, prognoses. Alle verkeersinformatie die je nodig hebt om vertraging te voorkomen vind je hier op anwb.nl/verkeer.
ANWB verkeersinformatie Nederland
ANWB verkeersinformatie buitenland