Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Paarden in de wei bij twee eikenbomen in de omgeving van Vasse (Tubbergen), een mooi gebied in Twente.
Trouwe-Ledenvoordeel     

Weekend, midweek, week Twente - Vakantiepark Mölke

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
In het hart van Twente vlak bij de Sallandse Heuvelrug ligt het kleinschalige Vakantiepark Mölke, genesteld in een breed garnituur van bossen, water, zandverstuivingen en heide. Je vindt in de omgeving charmante dorpjes zoals Rijssen, Hellendoorn en Holten. Ook de Hanzestad Deventer en Enschede zijn dichtbij. 
  • verblijf op 5-sterren vakantiepark met binnenzwembad op Sallandse Heuvelrug
  • wandel 2 routes van het Marskramerpad
  • verblijf in een comfortabele bungalow

Jouw reis

Je staat versteld van de ongerepte bosrijke natuur rondom Vakantiepark Mölke. Hier geniet je van het gemoedelijke Twentse leven. 

Vanuit Mölke kun je alle kanten uit, met de benenwagen, op de fiets of over het water. Zo tref je op een kwartiertje fietsen de uitgestrekte bossen en golvende heidevelden van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug met de Holterberg: een echte kuitenbijter.  

Het vakantiepark ligt aan de Regge. Dit riviertje stroomt van het Twentekanaal bij Goor in de richting van Ommen, waar het uitmondt in De Vecht. Huur bijvoorbeeld een fluisterboot en geniet van alle rust en de vergezichten. Wil je meer actie? Kies dan voor de kano of ga suppen (beiden te huur op het vakantiepark). 

Ook een wandeling door het rijke coulisselandschap is een ontspannen uitje. Of loop een etappe van het Marskramerspad en treed zo in het voetspoor van de marskramers die eeuwen geleden langs oude handelssteden als Deventer trokken om hun snuisterijen en wonderzalfjes aan te bieden. 

Op een steenworp afstand van het vakantiepark tref je de schattige Twentse dorpen Rijssen, Holten, Wierden en Enter. En met de auto ben je snel in Deventer en Enschede.

Je verblijft in…

Vakantiepark Mölke ligt in het kleine plaatsje Zuna, tussen Nijverdal en Rijssen. Er is genoeg te doen op dit leuke park. Zo beschikt het park over een binnenzwembad, een sauna (niet in de winter geopend), een streekwinkel en een bowlingcentrum. De comfortabele bungalows zijn van alle gemakken voorzien. 

Je verblijft op basis van logies.