Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Zomer Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

Weekend, midweek, week Noord-Brabant - vakantiepark Dierenbos

Hoe langer lid, hoe meer voordeel

Geniet in het Vakantiepark Dierenbos van de rustige omgeving, duik in de zwembaden, verzorg de boerderijdieren en doe mee met de activiteiten onder leiding van het animatieteam. Je verblijft in een van de restylde bungalows type Fazant. De AttractiePas geeft je gratis toegang tot zes attractieparken. 

  • verblijf vlakbij Den Bosch maar wel in de natuur
  • gratis bezoek Safaripark Beekse Bergen met de AttractiePas!
  • verblijf in een restylde bungalow

Jouw reis

In het prachtige Brabant is van alles aan de hand! Je uitvalsbasis is het Vakantiepark Dierenbos, gelegen in een rustige en bosrijke omgeving.

Dwaal door de gezellige stad Den Bosch met het historische stadscentrum en de iconische Sint-Janskathedraal. Ook de natuur in deze omgeving is spectaculair en leent zich uitstekend voor het maken van lange wandelingen of ontspannen fietstochten. Zo is er het moerassige natuurgebied Bossche Broek en de uitgestrekte bossen van de Loonse en Drunense Duinen. 

Met je AttractiePas heb je gratis toegang tot Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen en vier andere dagattracties. Daarnaast ontvang je korting op nog veel meer leuke uitjes in de omgeving!

Je verblijft in…
Het sfeervolle Vakantiepark Dierenbos beschikt over een uitgebreid aanbod aan faciliteiten. Of je nu kiest voor een duik in het zwembad, een partijtje midgetgolf of meehelpen als dierenverzorger op de kinderboerderij, er is genoeg vermaak voor jong en oud. Je verblijft in een onlangs gerestylde bungalow. De comfortabele luxe boxspringmatrassen zorgen voor een goede nachtrust. 

Verlengen
Dit arrangement kan niet verlengd worden.