Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Trouwe-Ledenvoordeel     

Weekend, midweek Achterhoek - vakantiepark De Twee Bruggen

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Tegen de grens met Duitsland, achter Arnhem en Doetinchem, ligt het vakantiepark De Twee Bruggen. Hier geniet je van het buitenleven, de prachtige natuur en de leuke uitjes in de Achterhoek. 
  • ervaar de gemoedelijke en gastvrije sfeer van de Achterhoek
  • bezoek het binnen- en buitenzwembad, met glijbanen voor veel waterplezier
  • inclusief eindschoonmaak en bedlinnen

Jouw reis

Comfortabel vakantie vieren in de Achterhoek en met volle teugen genieten van het buitenleven? Dat doe je vanuit het vijfsterren vakantiepark De Twee Bruggen. In een rustiek landschap met middeleeuwse stadjes, kastelen, uitgestrekte landgoederen, natuurgebieden, theetuinen en zelfs wijngaarden. 

In de landelijke omgeving is het heerlijk wandelen en fietsen. Je hoeft je geen moment te vervelen. Bezoek bijvoorbeeld het natuurgebied het Grote Goor bij Schaarsbeek of op een mooie dag de zandstranden van de Slingeplas bij Bredevoort. 

Je verblijft vlak bij Winterswijk met de gezellige (waren)markt. Ook Doetinchem en Bredevoort lenen zich uitstekend voor een dagje uit.

Je verblijft in...
Vakantiepark De Twee Bruggen beschikt over een binnen- en buitenzwembad met glijbanen, een foodcorner, whirlpool en privésauna. Je verblijft in een vier- of zespersoons chalet. Op het park is bovendien een supermarkt, restaurant, tennisbaan, midgetgolf, fietsverhuur en bowling.

Erratum
De vertrekdata in het Reis Mee magazine in de Kampioen zijn niet correct vermeld. De actuele vertrekmogelijkheden en prijzen per reisdatum vind je in de prijskalender.