Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.

ANWB Golf Finaleweekend Duitsland

Boek je vakantie met de zekerheid van de ANWB; Boek je je vakantie bij de ANWB, dan ben je verzekerd van een zorgeloze vakantie. En daar hoort ook zorgeloos boeken bij. Daarom bieden we je de zekerheid van gratis annuleren én krijg je bij ons gewoon je geld terug wanneer je reis door een negatief reisadvies niet door kan gaan. Bekijk hier de voorwaarden.

Ga mee met ANWB Golf naar het Finaleweekend van de zomertour. Een prachtig en gezellig toernooi in Duitsland van donderdag 13 juli t/m zondag 16 juli 2023. Een evenement dat je zeker niet mag missen! Geniet van een volledig verzorgd en gezellig toernooi in Duitsland.

  • Volledig verzorgd toernooi
  • 2 x greenfee Artland Golfclub
  • 1 x greenfee Golfclub Varus
  • Fantastische prijzen!

Jouw reis

ANWB Golf Zomertour en klassement

De ANWB Golf 18-holes zomertour is een landelijke zomertour van wedstrijden (incl. finaleweekend die wordt georganiseerd door ANWB Reizen). De ANWB Golf 18-holes zomertour wordt traditiegetrouw afgesloten met een finaleweekend, welke dit jaar plaatsvindt in Duitsland. 

Tijdens dit weekend maak je kans op mooie prijzen!:
• 3 x 1e plaats; (basis) arrangementskosten voor dit weekend in Duitsland retour (t.w.v. € 529,-)*
• 3 x 2e plaats; 2 x 18 holes greenfee van Golfbaan de Hoge Dijk.
Daarnaast maak je bij elke wedstrijd kans op mooie prijzen! Klik hier voor de volledige voorwaarden van het klassement en overige wedstrijdvoorwaarden. 
 
Handicap
Er geldt een maximale handicap van 54 (EGA handicap). 

Starttijden
• Vrijdag 14 juli; wedstrijd (2-tee) vanaf 09.30 uur 
• zaterdag 15 juli; wedstrijd (2-tee) vanaf 10.00 uur
• zondag 16 juli; Gezelligheid (shotgun) vanaf 10.00 uur
 
Je verblijft in…
Ervaar de weldadige effecten van de rustige ligging van het See- und Sporthotel Ankum. Het 4 sterren hotel biedt u een uitgebreid aanbod van fantastische wellnessarrangementen. Geniet van alle voorzieningen van een comforthotel dat met oog voor detail is ingericht. Royale terrassen in een tuinlandschap aan een eigen meer. In een paar minuten met de auto vind je de eerste Golfbaan waar we spelen. Artland Golf Club ligt in het natuurpark Artland, omgeven door schilderachtige bossen en uitgestrekte velden. Enerzijds passen de brede fairways zich harmonieus aan, aan de natuurlijke omstandigheden. Aan de andere kant lijken de fairways op een Engels parklandschap met impressies van een Schotse linkscourse. We spelen ook bij Golfclub Varus. Deze baan is harmonieus gemoduleerd en ingebed in het vlakke, voormalige heidelandschap. Het clubhuis is in landelijke stijl ingericht en geniet een uitstekende reputatie buiten de regio. Het gehele complex is gelegen op een uitzonderlijk mooie locatie, weg van de drukte en het lawaai van de straat. Oude bomen, natuurlijke waterhindernissen, dichte rough en goed onderhouden greens tussen beekjes en vijvers maken de baan aantrekkelijk en technisch uitdagend.

Groepsgrootte
Er kunnen maximaal 70 deelnemers meedoen. Wil je weten wie er meegaan? Ga naar https://www.anwbgolf.nl, login en klik op de wedstrijd van 14 juli bij Artland.

Aandachtspunten
• Er kunnen maximaal 2 personen per kamer verblijven.
• Dit weekend maakt onderdeel uit van de ANWB Golf Tour en wordt uitgevoerd i.s.m. met ANWB Reizen.
• Korting voor non-golf, minder nachten en/of minder diners is niet mogelijk.