Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Trouwe-Ledenvoordeel     

8-daagse rondreis Oostenrijk - Puur Oostenrijk variant 1

Combineer twee van de populairste regio’s van Oostenrijk. Het zonrijke Karinthië met de vele schitterende meren én het gezellige Tirol met zijn imposante bergen.
  • gemütlich Tirol en zonrijk Karinthië in één reis
  • een gastvrij hotel met een Nederlands tintje én een hotel in een gerenoveerd oud klooster
  • veel gratis extra's en voordeel met o.a. de Brixental en Kärnten Card

Jouw reis

Deze afwisselende rondreis voert naar twee van de meest geliefde regio’s in het gastvrije Oostenrijk. 

Verken eerst de imposante bergwereld van Tirol, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Laat je in het hart van de Kitzbüheler Alpen rondleiden in het Wildpark Aurach, maak een rit met de gondel naar de Hohe Salve, bezoek vesting Kufstein en geniet van een kop koffie of thee met huisgemaakte lekkernij in de Stube van het hotel. 

Daarna ontdek je groene almen, prachtige bergen en kristalheldere meren in het rustige noorden van het zonnige Karinthië. De route via de Großglockner Hochalpenstraße is een prachtige ervaring.

Je verblijft in..
Deze reis start in het knusse en gezellige Hotel Lendwirt in Westendorf. Je verblijft hier vier nachten op basis van halfpension. Dit hotel wordt gerund door Nederlanders.

Vervolgens verblijf je drie nachten in Hotel JUFA Stift in het dorpje Gurk op basis van logies en ontbijt. Het oude klooster is omgetoverd tot een gerenoveerd hotel en wordt omringd door de bergen van Karinthië. Het gebruik van de sauna is inbegrepen. 

Reisvariant
Het is ook mogelijk de tweede variant van deze rondreis te boeken. Je komt dan op zondag aan bij Hotel Lendwirt waar je drie nachten verblijft. Vervolgens reis je door naar Hotel JUFA Stift waar je vier nachten verblijft. 
 
Verlengen
Deze rondreis kan niet verlengd worden.