Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
ANWB Verre Vakantiedeals

8-daagse privérondreis Parels van Jordanië met privéchauffeur

In een auto met privéchauffeur het prachtige Jordanië ontdekken! Je verblijft in comfortabele hotels en bezoekt de hoogtepunten van het land. De reis brengt je naar Petra en de magische woestijn van Wadi Rum. Ontspanning vind je in de badplaats Aqaba en aan de Dode Zee.
  • Wadi Rum: jeepsafari, een bedoeïenendiner en een magische overnachting
  • alle hoogtepunten van Jordanië in een week, waaronder wereldwonder Petra
  • Overnachtingen in comfortabele hotels

Jouw reis

Jordanië is een betoverend land met een indrukwekkende en boeiende geschiedenis, prachtige landschappen en een uitzonderlijk gastvrije bevolking. 

Wij brengen je naar de wereldberoemde hoogtepunten van Jordanië, zoals Petra en Mount Nebo. Ook brengt deze rondreis je naar de minder bekende pareltjes van dit mooie land. Doordat de hoogtepunten allemaal relatief dichtbij elkaar liggen kunnen wij je een complete rondreis door Jordanië bieden, in slechts acht dagen.

De reis begint in hoofdstad Amman met een lappendeken van bezienswaardigheden waaronder het Romeinse amfitheater, de Citadel en de kleurrijke bazaar. 

Vervolgens bezoek je Jerash, een indrukwekkende stad uit de Griekse en Romeinse oudheid. Via de prachtige mozaïeken van Madaba, Mount Nebo met prachtige vergezichten en het kruisvaarderskasteel Kerak kom je aan in Petra, voor velen het hoogtepunt van de reis. 

In de woestijn van Wadi Rum overnacht je in tenten en geniet je 's avonds bij helder weer van de prachtige sterrenhemel. In een comfortabel hotel in Aqaba kun je heerlijk relaxen en genieten van de onderwaterwereld van de Rode Zee. 

De reis eindigt op het laagste punt ter aarde, de Dode Zee.

Vliegen met de beste luchtvaartmaatschappijen en comfortabel vervoer
We vliegen alleen met de meest gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, met ANWB begint jouw vakantie al aan boord. Op de bestemming reizen we zoals je van ons gewend bent in een comfortabele airconditioned bus met ervaren chauffeur.

Comfortabele en centraal gelegen hotels
We verblijven in comfortabele hotels, in de buurt van de belangrijke locaties, zoals aan het strand of in het centrum van de stad. Bijzonder is de overnachting onder de sterrenhemel in de woestijn bij de bedoeïenen in de Wadi Rum woestijn. 

Rondreis per comfortabele airconditioned auto met privéchauffeur
Tijdens deze privérondreis wordt op de reisdagen het vervoer uitgevoerd met airconditioned auto/taxi en een privétaxichauffeur. Deze chauffeur is geen gids/reisleider en brengt je alleen naar alle plekken volgens programma. Uiteraard kent hij het programma en is hij op de hoogte van eventuele inclusieve stops onderweg. Hij begeleidt je tijdens deze stops echter niet maar spreekt met je af waar en wanneer hij je weer ophaalt. 

Rondreis met huurauto
LIever zelf rijden? Bekijk dan eens de 8-daagse privérondreis Adembenemend Jordanië met huurauto.

Verlengen
Deze reis kan niet verlengd worden.