Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Photo taken in Vienna, Austria
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Trouwe-Ledenvoordeel     

8-daagse kerst riviercruise Donau

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Ga mee op kerstcruise naar de mooiste, in 'kerstbest geklede' steden langs de Donau. Je vaart door afwisselende natuurlandschappen en maakt op ontspannen wijze kennis met Passau, Krems, Wenen, Boedapest, Bratislava en Linz. De treinreis vanuit Arnhem naar Passau is inbegrepen!
  • deskundige reisbegeleiding aan boord
  • luxe volpension verblijf aan boord van de ms Primadonna
  • excursieprogramma met onder meer stadstour Wenen en Boedapest

Jouw reis

Deze riviercruise flirt met de voorbijglijdende landschappen van de Donau en heeft net zoveel hoogtepunten als kerstballen in een kerstboom. Op het comfortabele rivierschip de ms Primadonna ontbreekt het je aan niets.  

Met de trein reis je ontspannen vanuit Arnhem (inbegrepen) of Amsterdam (toeslag € 25,- p.p.) naar Passau, waar je overnacht in een comfortabel hotel. Na een stadstour inclusief concert en vrije tijd brengt de transferbus je van het centrum van Passau naar het comfortabele riviercruiseschip Primadonna. 

De cruiseroute voert naar Krems in de Wachau-vallei, Boedapest (een stadsexcursie is inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap Brons), Bratislava (een stadsbezichtiging met boemeltreintje inclusief entree Priatialpaleis is inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap Platina), Wenen (een stadsexcursie inclusief entreeticket voor het kunsthistorisch museum is inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap Goud) en Linz (een rit met de Pöstlingbergbahn naar het hooggelegen kasteel en Bruckner-orgelconcert is inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap Zilver), om vervolgens terug te keren naar Passau.

De voorbijglijdende, afwisselende landschappen, de Habsburgse elegantie van Boedapest, Wenen en Bratislava, de ultieme kerstsfeer op de vele sfeervol verlichte kerstmarkten, het vijfgangendiner op kerstavond, de avondactiviteiten in het theater aan boord van het schip, de volpension verzorging, het Captain's Dinner en het gezellige samenzijn staan garant voor een onvergetelijke kerstavontuur. 

Je verblijft in…
De eerste nacht van deze riviercruise verblijf je op basis van logies en ontbijt in een comfortabel hotel in Passau. 

Onderweg verblijf je aan boord van het luxe cruiseschip Primadonna, dat voorzien is van uitgebreide faciliteiten waaronder een panoramabar, restaurant, wellnessfaciliteiten en een zonnedek met ligstoelen. Aan boord heb je de keuze uit verschillende comfortabele hutten. Bekijk hier de plattegrond.

Je verblijft aan boord op basis van volpension verzorging (ontbijtbuffet, driegangenlunch en viergangendiner). 

Inclusief deskundige reisbegeleiding
Aan boord word je bijgestaan door een groot team aan bemanningsleden van de ms Primadonna. Daarnaast gaat één van onze reisbegeleiders mee op reis en staat je met raad en daad ter zijde.

Vertrekpunt trein 
De treinreis vanuit Arnhem is inbegrepen in de prijs. Indien je gebruik wenst te maken van vertrek vanuit Amsterdam, dan dien je dit tijdens het boeken door te geven. Klik hiervoor op het veld 'dag 1 t/m 8 - 2e klas treinticket vanaf Amsterdam in plaats van Arnhem v.v.'. Het treinticket is uitsluitend te gebruiken voor het opstappunt Arnhem of Amsterdam. 

Reisperiode
Vertrek vindt plaats op donderdag 21 december en de terugkomst is op donderdag 28 december 2023.

Verlengen
Deze reis kan niet verlengd worden.