Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Beeld kan niet gebruikt worden ivm copyright onbekend
Trouwe-Ledenvoordeel     

8-daagse groepswandelvakantie Spanje - Andalusië

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Maak je op voor mooie wandelmeters in de binnenlanden van het echte Spanje: Andalusië. Tijdens deze groepswandelvakantie combineren we culturele bezienswaardigheden, waaronder het Alhambra, met lichte wandelingen door het afwisselende natuurdecor.
  • afwisselende begeleide wandelingen in het diepe zuiden van Spanje
  • inclusief vlucht, transfers en verblijf o.b.v. halfpension in 4-sterrenhotel met zwembaden
  • inclusief ANWB-reisbegeleiding

Jouw reis

Andalusië is de streek van olijven, sherry, tapas, siësta's, siërra's, ritmische flamencoklanken en witte dorpen.

We verblijven in het historische Antequera, een centrale uitvalsbasis dicht bij de hoogtepunten van Andalusië. Deze stad zelf is ook de moeite waard, met zijn prehistorische Dolmen (hunebedden) en centrum vol Moorse monumenten (een excursie naar de Dolmen is inbegrepen vanaf ANWB-kaartkleur Platina) .

De wandeletappes voeren door het golvende en met olijfbomen begroeide landschap van Andalusië, langs de bizarre rotsformaties van de Torcal, naar de flamingo’s van Fuente de Piedra en de kloof van Ronda. En natuurlijk brengen we ook een bezoek aan Granada en het Moorse paleizencomplex Alhambra. 

Iedereen die een redelijke wandelconditie heeft en in goede fysieke gezondheid verkeert, kan aan de begeleide wandelingen van deze reis meedoen.

Je verblijft in…
Het viersterrenhotel Antequera beschikt over ruime en comfortabele kamers, een buitenzwembad en een spa met binnenzwembad. Het ontbijt en diner zijn inbegrepen. 

Inclusief vlucht, transfers en Nederlandstalige reisleiding
Je vliegt rechtstreeks vanuit Amsterdam naar Málaga, waar je wordt opgewacht door Nederlandstalige reisleiding. De transferbus brengt je naar je hotel in het stadje Antequera. 

Onze reisleiders zijn Nederlandse of Nederlandssprekende wandelexperts. Zij delen behalve hun kennis van en liefde voor natuur en cultuur, ook graag hun enthousiasme voor wandelen. De reisleiders zijn de sleutelfiguren tijdens je reis en doen er alles aan om het reisplezier zo groot mogelijk te maken. 

Groepsgrootte
Minimaal 10, maximaal 20 deelnemers
Minimumleeftijd 12 jaar

Verlengen
Dit arrangement kan niet verlengd worden.