Deze site ondersteunt de browser Internet Explorer niet meer. Wij raden aan om Microsoft Edge of Chrome te gebruiken.

Naar artikel
View of colourful homes in Positano, Italy.
Sunset over Naples, Campania, Italy

Trouwe-Ledenvoordeel blauw lidmaatschapbrons lidmaatschapzilver lidmaatschapgoud lidmaatschapplatina lidmaatschap

8-daagse fly drive Amalfi - vanuit Cava de' Tirreni

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Ontdek tijdens deze fly-drive de betoverende schoonheid van de veelbezongen Amalfikust. De azuurblauwe zee is steeds binnen handbereik en hoogtepunten als de Vesuvius en Pompeï zijn ook niet ver weg. Inclusief verblijf in een tweetal comfortabele hotels op basis van logies en ontbijt. 
 • ontdek Napels, Pompeï, Herculaneum en de Amalfikust
 • verblijf in 4-sterrenhotels met buitenzwembad
 • inclusief vlucht en all-in autohuur

 • Jouw reis
 • Verblijf
 • Vervoer
 • Autohuur
 • Praktische informatie

Jouw reis

Tussen Napels en de beroemde panoramische Amalfikust liggen ontelbare kunstschatten, natuurschoon en culturele verrassingen op je te wachten. 

La bella Napoli is de stad van Diego Armando Maradona, smalle steegjes met wapperend wasgoed aan de balkonnetjes, het levenslied en de geboorteplaats van de pizza margherita. En romantisch: kijk uit over de baai van Napels met het silhouet van de Vesuvius altijd op de achtergrond.

Indrukwekkend is een bezoek aan de opgravingen van Pompeï en Herculaneum, die onder een metersdikke laag as werden bedolven na een uitbarsting van de machtige Vesuvius.

Het absolute hoogtepunt is de route langs de door Unesco beschermde Amalfikust. Rijd langs glinsterende blauwe wateren, duizelingwekkende kliffen en vergaap je in het binnenland aan de witgekalkte kunstenaarsdorpjes en terrasvormige citroenboomgaarden die zich lijken vast te klampen aan het glooiende heuvellandschap. 

Proost op het strand van Sorrento, dé citroenenhoofdstad van Italië, met een ijskoude limoncello op een zonovergoten rondreis door het zuiden van Italië.

Voor een mooie boottocht raden we het eiland Capri aan, vooral populair onder de jetset. Je kunt hier heerlijk wandelen en het zicht op de baai van Napels is alleen al reden dit kleine eiland met een bezoek te vereren.

‘Ik ben niet Italiaans, ik ben Napolitaans!’ – Sofia Loren

Je verblijft in…
Je vliegt naar Napels en neemt je huurauto in ontvangst. De eerste vier nachten verblijf je in het viersterrenhotel Scapolatiello, in het dorpje Cava de’ Tirreni. De laatste drie nachten van je reis slaap je in het viersterren Towers Hotel Stabiae Sorrento Coast in Castellammare di Stabia. Beide hotels hebben een buitenzwembad en een wellnesscentrum.

Je verblijft in bovengenoemde hotels op basis van logies en ontbijt. Beide hotels bieden een driegangen-welkomstdiner aan. 

Rondreis inclusief vlucht en huurauto

Tijdens deze fly-drive is de retourvlucht Amsterdam – Napels met Transavia inbegrepen. Je rijdt met je eigen reisgezelschap in een middenklasse huurauto. Het grote voordeel van het hebben van eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. Tijdens deze reis is er geen dagprogramma vastgesteld. Je bent dus geheel vrij om je eigen route te bepalen.

Verlengen
Dit arrangement kan niet worden verlengd.

Andere variant?
Dat is ook mogelijk. Bekijk de variant 8-daagse fly-drive Napels en Pompeï hier.

Wat is er inbegrepen in deze reis?

 • retourvlucht Amsterdam - Napels met Transavia inclusief 20 kilo ruimbagage per 2 personen (zie tab Vervoer)
 • luchthavenbelasting en brandstofheffing
 • 8 dagen autohuur categorie BBA bij Sunny Cars (zie tab Autohuur)
 • 4 overnachtingen in Hotel Scapolatiello op basis van logies-ontbijt met 3-gangen welkomstdiner (zie tab Verblijf)
 • 3 overnachtingen in Hotel Towers op basis van logies-ontbijt met 3-gangen welkomstdiner (zie tab Verblijf)
 • 7x24 uur huurauto categorie BBA (maximaal 2 personen, type Lancia Ypsilon of gelijkwaardig, zie tab Autohuur)