Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Zomer Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

8-daagse cruise Noorse Fjorden - ms Rotterdam

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Eidfjord, Ålesund/Molde, Geiranger, Bergen… Je ziet en beleeft het allemaal tijdens deze fjordencruise met ms Rotterdam, het vlaggenschip en dé trots van Holland America Line. De maaltijden, een uitgebreid entertainment- en activiteitenprogramma en ANWB-reisbegeleiding zijn inclusief. 
  • ontdek de noordelijke fjordenkust van Noorwegen vanaf de Eidfjord tot Ålesund
  • deskundige reisbegeleiding en speciale rondleiding aan boord
  • relaxed vertrek in de namiddag vanuit Rotterdam

Jouw reis

Wij nemen je mee naar de mooiste fjorden en natuurpanorama’s van Noorwegen en bieden de service die je van ANWB gewend bent. Dit is met recht een bestseller in het cruiseaanbod van ANWB Reizen. 

De Rotterdam meert aan in het dorpje Eidfjord (de entree tot Nationaal Park Hardangervidda en op excursie-afstand van de Vøringsfossen waterval), de art-nouveaustad Ålesund/Molde, de oude hoofdstad Bergen (met de Hanzewijk Bryggen en de kabelspoortrein naar de Fløyenberg) en Geiranger, een dorpje aan de kop van de Geirangerfjord dat wordt omgeven door ongerept natuurschoon. Je hebt meerdere dagen een indrukwekkend uitzicht als het schip door de fjorden vaart. Tijdens de dagen op zee geniet je van de vele faciliteiten aan boord. 

De middelgrote cruiseschepen van Holland America Line zijn sfeervol ingericht, comfortabel en bieden volop activiteiten: het ontbreekt je aan niets.

Reisvarianten
Klik hier voor de 8-daagse cruise Noorse Fjorden Zuid - ms Rotterdam 

Je verblijft in…
Aan boord van het cruiseschip Rotterdam heb je de keuze uit verschillende comfortabele hutten.

Geniet van de vele faciliteiten die Holland America Line te bieden heeft. Dineer in een van de restaurants of bezoek de spa- of fitnessruimte. 
Je verveelt je geen moment met de talloze activiteiten op het schip. 

De maaltijden (ontbijt, lunch, diner en snacks) zijn inbegrepen aan boord.

De getoonde prijs in de boekingsagenda is een vanafprijs per persoon op basis van een tweepersoonshut inclusief havengelden en alle maaltijden. Wij berekenen de goedkoopste hut van de categorie die je kiest. Mocht je liever een andere hutcategorie willen boeken in verband met de ligging op het schip of een één- of drie/vierpersoonshut kun je contact met ons opnemen. 

Inclusief deskundige reisbegeleiding
Deze cruise wordt begeleid door deskundige reisbegeleiding. Vanaf het moment dat je aan boord gaat kan je een beroep doen op onze ANWB-reisbegeleiding. Er is een ANWB-balie aan boord waar zij regelmatig zijn te vinden.  

Reisperiode
Vertrek vindt plaats op 4 mei, 25 mei, 22 juni, 27 juli, 17 augustus en 21 september 2024.

Verlengen
Je kunt deze cruise niet verlengen.

Have It All-pakket(zie tab Praktische informatie voor de voordelen)
We bieden je tijdens het boeken de mogelijk het Have it All premiumpakket toe te voegen (zie voor meer uitleg de tab Praktische informatie).

Alleen voor ANWB Reizen