Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Kleinarl Sommer Brauchtum
Junges Paar beim Wandern in den Niederen Tauern, Altenmarkt-Zauchensee, Salzburger Land, Österreich
Zomer Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

8-daagse actieve autovakantie Zauchensee - Hotel Alpenrose 4*

Leef je uit tijdens deze vakantie vol actie en gezelligheid in het Salzburgerland. Magic Mountains Zauchensee biedt heel veel activiteiten voor de hele familie.
  • Magic Mountains-animatieteam
  • onbezorgd genieten tijdens een more-inclusive vakantie
  • gunstige kinderprijzen

Jouw reis

Het bergdorp Zauchensee wordt elke zomer omgetoverd tot een uniek Magic Mountains-park, dat sportieve activiteiten biedt voor elk kind! 

Het dorpje ligt aan de Zauchensee aan het eind van een dal. Een prachtig afgeschermd en autoluw gebied waar de kinderen met volle teugen kunnen genieten van de activiteiten. De bosrijke omgeving is ideaal voor mountainbiketochten en de berglift brengt je naar een prachtig wandelgebied. Het meer wordt gebruikt voor allerlei activiteiten in en op het water. Het animatieteam organiseert overdag en 's avonds een groot aantal activiteiten. 

Dit is een more inclusive-vakantie. Dat betekent dat je niet alleen profiteert van halfpension, maar ook veel extra's krijgt, zoals de beschreven activiteiten, gebruik van het wellnesscentrum of een lekkernij in de namiddag. 

Je verblijft in…
Het in Tiroler stijl opgetrokken Hotel Alpenrose beschikt over een mooi welnesscentrum en ligt zeer centraal op loopafstand van alle activiteiten. 

Activiteitenprogramma
Het Magic Mountains-team staat de gehele week voor je klaar in Zauchensee en organiseert veel ‘magische’ activiteiten voor diverse leeftijdsgroepen, van een kinderolympiade en een hikingtocht tot een mountainbiketocht en voetbaltrainingen. Een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden vind je onder de tab Praktische informatie. 

Verlengen
Dit arrangement kan niet verlengd worden.