Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
ANWB Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

8-daags arrangement Noord-Portugal

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Geniet van lokale lekkernijen, zandstranden, groene natuur en cultuursteden. Clube Pinhal da Foz is de perfecte uitvalsbasis voor de verkenning van de Costa Verde en de vele schatten in het noorden van Portugal!
  • verblijf in appartement met ruim terras
  • ontdek het groene noorden tijdens 3 verrassende excursies
  • inclusief vlucht en transfers van en naar Porto luchthaven

Jouw reis

Ontdek het groene Noord-Portugal tijdens een drietal excursies onder leiding van een lokale gids. Zowel de bekende maar zeker ook de onbekende paden komen aan bod. Daarnaast heb je volop vrije tijd om heerlijk te genieten aan het strand, aan het zwembad en om zelf eropuit te trekken. 

Je vliegt naar Porto en wordt na aankomst op de luchthaven naar je verblijf gebracht, dichtbij het strand van de badplaats Esposende. Naast heel veel vrije tijd om te genieten van het strandleven en op eigen gelegenheid - te voet maar ook op de fiets - de omgeving te ontdekken, zijn ook drie excursies inclusief. 

Zo toont een lokale gids je de hoogtepunten van Porto en daarnaast staan ook de minder bekende steden Braga, Barcelos, Guimarães en de ziel van Portugal, de Dourovallei, op het programma. Laat je verrassen deze dagen! 

Op de laatste dag word je weer naar de luchthaven van Porto gebracht. 

Je verblijft in..
Clube Pinhal da Foz is een gemoedelijk, kleinschalig park waar je de eigenaar José regelmatig zelf tegen het lijf zal lopen. Het vakantiepark biedt ruime duplex appartementen met elk een eigen terras en balkon en heeft een groene ruime tuin met een heerlijk buitenzwembad, omringd door de appartementen. 

Verlengen
Dit arrangement kun je niet verlengen.