Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Sheep grazing on the shore of the river IJssel in front of the cityfront of Kampen in Overijssel, The Netherlands.
Electric bicycle in Dutch national park The Veluwe with blooming heathland, The Netherlands
Nu met 10% korting
Trouwe-Ledenvoordeel     

7-daagse fietscruise Hanzesteden - ms De Nassau

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Verken de Hanzesteden zoals Doesburg, Zutphen, Deventer en Zwolle, Nationaal Park Sallandse Heuvelrug én de Achterhoek. Overdag stap je op de fiets en ‘s avonds geniet je aan boord van het sfeervolle schip ms De Nassau. 
  • momenteel geldt een korting van 10% (al verwerkt in de getoonde prijs)
  • aan boord genieten van het gerenoveerde rivierschip ms De Nassau
  • inclusief alle maaltijden en (fiets)reisbegeleider

Jouw reis

Tijdens deze fietsreis geniet je dagelijks van prachtige landschappen en bezoek je op eigen gelegenheid Hollands historische Hanzesteden! 

Wij helpen je graag op weg. Met behulp van een speciaal samengestelde kaart, met ondersteuning van de navigatie-app én een (fiets)reisbegeleider fiets je door landelijke gebieden en steden, zoals het sfeervolle centrum van Deventer.  

Deze fietsreis is geschikt voor iedereen met een goede basisconditie. Je fietst bij deze reis over grotendeels vlakke fietspaden en soms een stukje weg. De afstanden variëren van 30 tot 65 kilometer per dag. Een (elektrische) fiets boek je gemakkelijk bij maar het is ook mogelijk om je eigen fiets mee te nemen.

Je verblijft in...
Tijdens de reis is het goed toeven aan boord van het sfeervolle, middelgrote schip ms De Nassau met aankomst en vertrek vanaf de Rijnkade in Arnhem. Je hut is van alle gemakken voorzien en je beschikt over een badkamer met douche, toilet en wastafel. 

Op het bovendek vind je de lounge met gezellige bar en het restaurant. Het zonnedek is gedeeltelijk overdekt en levert prachtige plaatjes op van het leven op en langs het water. Voor een impressie van deze reis, bekijk hier onze reisvideo.

Bij deze fietscruise is het ontbijt en diner inbegrepen. Ook krijg je dagelijks een lunchpakket voor gebruik tijdens de fietstochten.

Deskundige reisbegeleiding
Gedurende de hele reis staat onze reisbegeleider paraat voor vragen en tips. Elke avond wordt de fietsroute van de volgende dag doorgenomen. Je legt de route zelfstandig af, maar de reisbegeleider fietst zelf ook en is telefonisch altijd bereikbaar in geval van nood, problemen of vragen.

Natuurlijk heb je altijd de mogelijkheid één of meerdere dagen de fietstochten over te slaan en te genieten van een dag op het schip. 

Reisvarianten
Klik hier voor de 8-daagse fietscruise Hanzesteden
Klik hier voor de 8-daagse fietscruise Noord-Holland, Texel en het IJsselmeer.

Korting
Momenteel geldt een korting van 10%. Deze korting is al verwerkt in de prijzen zoals in de kalender worden getoond.

Verlengen
Je kunt dit arrangement niet verlengen.

Upgraden
Het is tijdens het boeken mogelijk je verblijf in een tweepersoonhut benedendek te upgraden naar een tweepersoonshut op het bovendek (al dan niet voor alleengebruik). Zie tab Verblijf voor uitleg over de verschillen tussen de huttypes.