Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Trouwe-Ledenvoordeel     

6-, 8-daagse autovakantie Bretagne - Les Villas du Spa Marin du Val André

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Brede stranden, historische steden, culturele schatten en ontelbare fiets- en wandelroutes: Bretagne biedt voor ieder wat wils. Ontdek het allemaal vanuit je centraal gelegen appartement, op tweehonderd meter afstand van de gezellige boulevard van kustplaats Pléneuf-Val-André.
  • verblijf in mooi, ruim en volledig ingericht appartement met balkon in Pléneuf-Val-André
  • inclusief dagelijks ontbijtbuffet, opgemaakte bedden en handdoeken
  • dichtbij hoogtepunten van Bretagne zoals Cap Fréhel, Saint-Malo, Cancale, Dinan en Dinard

Jouw reis

Bretagne is de streek van woest opspattende golven, ruige kliffen en prachtige verscholen baaitjes. Deze eigenzinnige regio heeft de meest grillige kust van Frankrijk, de meeste vuurtorens en de lekkerste fruits de mer!

Vanuit Pléneuf-Val-André verken je alles wat Bretagne te bieden heeft. Deze bruisende badplaats heeft een fijn zandstrand en een sfeervolle boulevard vol winkels, bars en restaurants. De ligging van de kustplaats is ideaal om uitstapjes te maken naar hoogtepunten in de buurt, zoals de Côte d’Emeraude (Smaragdkust) met de ommuurde en voormalige piratenstad Saint-Malo en het Château de Bienassis in Erquy.

Je verblijft in…
Les Villas du Spa Marin du Val André biedt ruime appartementen met balkon in Pléneuf-Val-André. Het complex ligt op tweehonderd meter van de boulevard van de kustplaats en de meeste appartementen hebben zeezicht. Het aangelegen en gelijknamige hotel Spa Marin du Val André heeft een mooi restaurant en een bar, waar het ontbijtbuffet wordt geserveerd.

Je verblijft vijf of zeven nachten in dit appartementencomplex op basis van logies en ontbijt.