Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Fire børn sidder i en af hængekøjerne, som er opstillet på stranden ved strandpromenaden i Hjerting.
Zomer Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

5-, 8-daags arrangement Denemarken – Ribe Byferie Resort met LEGOLAND®

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Ribe Byferie is een perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van de regio Zuid-Denemarken. Het mooie middeleeuwse stadje Ribe ligt op loopafstand. Een bezoek aan LEGOLAND® in Billund is één van de hoogtepunten van dit arrangement.
  • verblijf in moderne appartementen/woningen
  • gelegen bij de oudste stad van Scandinavië
  • inclusief dagentree LEGOLAND® Billund

Jouw reis

Ribe is het mooiste middeleeuwse stadje van Denemarken en ligt in het zuidwesten van het schiereiland Jutland.
 
Maak een wandeling over de kinderkopjes van de straten in het oude centrum en bewonder de scheefgezakte vakwerkhuizen en verborgen hofjes. Neem ook een kijkje in de Dom van Ribe: de Onze Lieve Vrouwekerk, met de gewelfde plafonds, diverse zijkapellen en grote kroonluchters. Na alle inspanningen is het goed uitrusten op een terras aan de Ribe Vestere, de rivier die door de stad loopt.

Ook leuk is de grootste speeltuin van Denemarken, Riplay. Hier kunnen de kinderen op ontdekkingstocht in Kasteel Riberhus, de Stormvloedkolom beklimmen en zweven als vogels in het Waddengebied. 

Vanuit Ribe kan je diverse dagtochten maken. Inbegrepen is de entree tot het attractiepark LEGOLAND® Billund. Ook het plaatselijke Ribe VikingeCenter, een openluchtmuseum waar de Vikingtijd en de middeleeuwen zijn nagebootst, brengt je terug in de tijd van de Scandinavische krijgers. 

Zin in een dagje zee? Het zuidelijkste Deense Waddeneiland Rømø is gemakkelijk via een dam te bereiken vanaf Ribe. Het heeft prachtige, brede zandstranden.

Je verblijft in..
Ribe Byferie Resort ligt net buiten het stadje Ribe en bestaat uit verschillende moderne appartementen en woningen, opgesteld als een klein dorp met een speeltuin en verschillende activiteiten. Het zwembad van Ribe ligt op circa twee kilometer.

Je verblijft op basis van logies.