Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Zomer Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

5-, 8-daags arrangement Denemarken - Lalandia Søndervig met LEGOLAND®

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Alle bouwstenen zijn aanwezig voor een (mid)week plezier voor het hele gezin in Denemarken! Geniet van de rust aan de westkust, leef je uit in het speelparadijs op het park en natuurlijk LEGOLAND® Billund.  
  • toegang tot waterpark Aquadome en speelparadijs Monky Tonky land
  • nieuw vakantiepark aan de Noordzee
  • inclusief 1 dag entree tot LEGOLAND® Billund

Jouw reis

Combineer je verblijf in een waanzinnig vakantiepark met hét pretpark van Denemarken. 

Het vakantiepark Lalandia Søndervig heeft in 2022 zijn deuren geopend. Roetsj van de vele glijbanen in het waterpark, leef je uit in het speelparadijs en geniet van de verschillende restaurants en winkels. 

Waar het deze vakantie natuurlijk allemaal om draait is LEGOLAND® Billund. Dit pretpark ligt op een kleine anderhalf uur rijden van het vakantiepark en de entree is inbegrepen (we bieden je bovendien de mogelijkheid om vooraf de entree voor een tweede dag in het park bij te boeken). 

Het avonturenpark WOW Park Skjern (inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap Brons) is slechts een half uur rijden. En tijdens de heen- of terugreis kun je de Marsk Tower beklimmen (inbegrepen vanaf ANWB-lidmaatschap Goud) voor een adembenemend uitzicht over de Waddenzee en het Waddeneiland Rømø. 

Kortom, genoeg te beleven om je midweek of week mee te vullen!

Je verblijft in..
Lalandia Søndervig ligt aan de westkust van Denemarken bij de populaire badplaats Søndervig. Dit vakantiepark biedt volop vertier, zoals het waterpark Aqaudome, speelparadijs Monky Tonky Land en andere familieactiviteiten. 

Je verblijft op basis van logies.