Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Zomer Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

4-daagse autovakantie Cocooning in de Vogezen - Le Grand Hotel & Spa Gérardmer

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Heb je je ooit afgevraagd waarom ze Frankrijk ‘La douce France’ noemen? Weet je waar de uitdrukking ‘genieten als God in Frankrijk’ vandaan komt? Op al deze vragen krijg je antwoord tijdens dit verwenarrangement vol heerlijk eten, drinken én wellness in de Vogezen.
  • oh là là: het Meer van Gérardmer, Épinal en Neufchâteau én het Parc Natural Régional des Ballons des Vosges
  • verblijf in een uiterst comfortabel hotel in het centrum van Gérardmer met gratis parkeren
  • meerdere culinaire diners in één van de 3 hoogstaande, sfeervolle hotelrestaurants

Jouw reis

Een warm welkom in het geliefde Gérardmer, ook wel de ‘parel van de Vogezen’ genoemd! Hier in het noordoosten van Frankwijk wacht je een comfortabel verblijf vol smakelijke streekgerechten en ontspanningsmogelijkheden.

Vergeet vooral niet eropuit te trekken. De bolvormige bergkammen, idyllische valleien, hemelsblauwe meren, uitgestrekte bossen en cultuurlandschappen met slaperige dorpjes en eeuwenoude abdijen en burchten bieden een kleurrijk palet aan uitjes voor liefhebbers van het buitenleven en cultuur. 

Van de vakwerkhuisjes in Colmar en de mooie, historische steden Épinal, Vittel en Neufchâteau tot het Meer van Gérardmer. En van de rijke flora en fauna van het Parc Natural Régional des Ballons des Vosges tot de meren van la Bresse; beleef de tijd van je leven in de Vogezen! 

En als je lekker wilt bijkomen is er de heerlijke spa van het hotel. 

Je verblijft in...
Le Grand Hotel & Spa is gehuisvest in een historisch gebouw en ligt in het centrum van Gérardmer. Direct bij binnenkomst proef je de grandeur; met recht mag het zich een Grand Hotel noemen. De faciliteiten zijn geweldig: drie verschillende restaurants, een uitermate gezellige en warm aangeklede bar met leuke zitjes en haardvuur, een speciale sigarenkamer, een binnen- en buitenzwembad met gigantisch wellnesscomplex (deels tegen betaling) en finalement: het fantastische personeel. Je kunt er gratis parkeren.

Je verblijft in een comfortabele tweepersoonskamer met ‘dorpszicht’ op basis van logies en ontbijt. Op je aankomstdag geniet je bovendien van een viergangendiner ‘du marché’ in restaurant Le Grand Cerf of in restaurant l' Assiette du coq à l'Âne. De volgende avond wacht je verder een raclette- of fondue-diner in restaurant l' Assiette du coq à l'Âne. 

De laatste avond kun je zelf kiezen waar je gaat eten, in één van de drie restaurants die het hotel rijk is, of natuurlijk ergens in het dorpjes.

Verlengen
Deze reis kan niet verlengd worden.