Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Sunny landscape in the Deelerwoud nature reserve during a beautiful fall day. The Deelerwoud nature reserve in Gelderland, The Netherlands is part of the Veluwe nature reserve.
Zomer Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

3- of 4-daags arrangement Veluwe - Buitenplaats Beekhuizen

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom ligt Buitenplaats Beekhuizen, dat de comfort van een vakantiepark combineert met het echte campingleven. De buitenspeelmogelijkheden voor kinderen en de bosrijke fiets- en wandelpaden staan garant voor een actieve vakantie voor jong en oud.
  • kleinschalig ‘glamping-only’ vakantiepark op de Veluwe, ideaal voor families
  • verblijf in een comfortabele lodgetent XL met eigen sanitair
  • aan Nationaal Park Veluwezoom en dicht bij Velp, Rheden en Doesburg

Jouw reis

Glampen in de bosrijke natuur rondom Buitenplaats Beekhuizen betekent genieten van het pure buitenleven. 

Logeren met kinderen op Buitenplaats Beekhuizen is gegarandeerd een succes. Ze kunnen de hele dag buitenspelen en de natuur ontdekken. Op het park zijn diverse speelfaciliteiten met waterelementen zoals een waterpomp en waterstenen. Ook de speeltoestellen, het blotevoetenpad en de verspringboom staan garant voor volop speelplezier. En met de Buitenplaats Bingokaart leren de kinderen het terrein op natuurlijke wijze kennen.

Het ‘glampingpark’ ligt naast het landgoed Beekhuizen. Vanuit hier maak je een mooie wandeling naar het waterrijke landgoed Biljoen met het gelijknamige kasteel. Of zoek het hogerop en test de kuitspieren en wandel over de heideheuvels naar het uitkijkpunt op de Posbank. Het even verderop gelegen bezoekerscentrum van Natuurmonumenten verdient eveneens een speciale aanbeveling als je meer wilt zien en weten van Nationaal Park Veluwezoom.

Ook een bezoek aan Burgers’ Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum of Kasteel Rosendael, het Nederlands Watermuseum en het unieke speel-, doe- en ontdekpark De Spelerij en De Uitvinderij behoort tot de mogelijkheden.

Je vindt in de omgeving veel charmante dorpjes zoals Velp en Rozendaal, maar ook de charmante Hanzestad Doesburg en het levendige Arnhem. 

Je verblijft in…
Buitenplaats Beekhuizen ligt nabij Velp midden de natuur. Het park beschikt over een restaurant, receptie, verhuur, gratis wifi en vele speelfaciliteiten voor de kinderen. De comfortabele lodgetenten XL zijn van alle gemakken voorzien. 

Je verblijft op basis van logies. 

Verlengen
Dit arrangement kan niet verlengd worden.