Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Exclusief voor leden
Trouwe-Ledenvoordeel     

3- of 4-daags arrangement vakantiepark Efteling - Loonsche Land

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Na een betoverende dag vol avontuur en verwondering in de Efteling, heb je nog maar één wens: dat je samen nóg een dag zou hebben. Op loopafstand van de Efteling en aan de rand van natuurgebied het Loonsche Land ligt Vakantiepark Efteling Loonsche Land.
  • verblijf op vakantiepark aan de rand van het natuurgebied Loonsche Land
  • toegang tot het attractiepark
  • gratis parkeren bij het park

Jouw reis

Geniet samen van dit unieke attractiepark midden in het groen en laat je betoveren door de vele attracties, sprookjes en parkshows. Zweef tussen trollen en elfjes in Droomvlucht of ga over de kop in de Python. De allerkleinsten gaan op reis met Jokie en Jet in Carnaval Festival en waaghalzen storten met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 in. In de Efteling beleeft jong en oud al 65 jaar betoverende avonturen. Een must-see: de familie-attractie Symbolica: Paleis der Fantasie. Laat je meevoeren door geheime gangen en magische vertrekken en val van de ene verbazing in de andere! De indrukwekkende watershow Aquanura is de spetterende afsluiter van deze dag. 

Je verblijft in…
Na een dag vol avontuur, pret en vermaak wil je nog maar één ding: samen heerlijk nagenieten. Dat kan door een verblijf te boeken in een vakantiepark Efteling Loonsche Land. Het vakantiepark is gelegen aan de rand van natuurgebied het Loonsche Land, op loopafstand van attractiepark de Efteling. Word tijdens je verblijf wakker in een comfortabele hut één met de natuur en kom tot rust na een spetterende dag! 

Hoe boek ik dit arrangement / waar vind ik de prijskalender?
De minimale bezetting van een vakantiehuis is drie personen. Wanneer je onder het kopje Reisgezelschap deze minimale bezetting (dus drie personen) invoert, worden de kalender met de prijzen en de button Boek deze reis zichtbaar.

Verlengen
Dit arrangement kan niet verlengd worden.